FOTKY PODLE NÁLADY
Re: FOTKY PODLE NÁLADY
To jsou krásní mazlíci
Náš kocour miluje počítač a jeho zapnutí ho přivolá ať je kdovíjak daleko. Je to jediný povel na který slyší
A vyhodit se nedá, je mu jedno, že překáží 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
jsou úžasní. Mě Tedýsek pomáhal ve skleníku rozbalovat poslední zásilku od Pokojovek. naprosto se nedal vyhodit a navíc trhat bublinkovou fólii ho opravdu baví 
Jé, Evi, ten už vyrostl
Alespoň Ti pomáhá 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
ma-ja píše:Jé, Evi, ten už vyrostlAlespoň Ti pomáhá
no už mu byl rok
EvaJ píše:ma-ja píše:Jé, Evi, ten už vyrostlAlespoň Ti pomáhá
no už mu byl rokhrozně žárlí na skleník, tak se tam cpe pořád se mnou a okamžitě začne otravovat, že chce chovat . přišel totiž na to, že když ho mám na ruce, už nemůžu sahat na kytky
![]()
![]()
všichni jsou stejně vyčůraní
marťan píše:Kačko,to je dobrej škodič...![]()
Papillon...![]()
jj, papillonek
jako štěně mě jednou svojí vášní pro toaletní papír fakt dostala, seděla jsem na záchodě, měla jsem pootevřený dveře a ta potfora mi ukradla poslední ruličku toaleťáku
ma-jo ten tvůj kocourek nemá chybu, je krásnej 
Jo, ten je opravdu úžasný. Baví mne ty jejich relaxační polohy. Uměj se zkroutit do vrtule
EvaJ píše:jsou úžasní. Mě Tedýsek pomáhal ve skleníku rozbalovat poslední zásilku od Pokojovek. naprosto se nedal vyhodit a navíc trhat bublinkovou fólii ho opravdu baví
To si pořídím do důchodu až budu mít víc času, máte je nádherné.....Věra
Po dlhom case som sa dostal dnes von na vzduch, ked nepocitam cest do prace kazdy den a bolo aj celkom pekne pocasie, vinimocne.
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...