Měly by to být přírodní formy
Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
Také jsem konečně dnes udělal pár obrázků:
garnet, ten érangis je parádní
garnet, ten érangis je parádní
Naposledy upravil(a) radzak dne ned 10. bře 2013 17:13:40, celkem upraveno 1 x.
Všechny kvítky nádherné. Moji favoriti: Aerangis, D. harveyanum a linguiformis
Pánové....krásné květy máte...
Sákra, Radku, Miltonka je parádní. Potvora mi stvoly zastavila a asi koukám spíš neměla. Dendrochilum je bombastický. Dendro. harweyanum musím už konečně pořídit.
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Hezký večer. Garnete mohl bych poprosit o celkové snímky toho kmenu ? Koukal jsem, za tím D.adae je květenství Guzmania dissitiflora a listy jakéhosi hnízdovitého Anrhuria ? Já nejsem orchidejář, spíš epifytář, a tak by mě zajímal i celek. Dík.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
krásné kvetení ! U mě samozřejmě vedou dendra.
zahradnik píše:Hezký večer. Garnete mohl bych poprosit o celkové snímky toho kmenu ? Koukal jsem, za tím D.adae je květenství Guzmania dissitiflora a listy jakéhosi hnízdovitého Anrhuria ? Já nejsem orchidejář, spíš epifytář, a tak by mě zajímal i celek. Dík.
Ten kmen je poměrně čerstvé osazeny. Jak to vypadá ted můžeš vidět v tema zimní zahrada. Tam je odkaz na galerii, kde je dost fotek. Kdyz budes chtít, nafotím ho víc. Máš pravdu, ze orchideje jsou zatím jen doplňkem a nejvíc je tam bromelii. Jak jsem ho dělal je na samostatnou debatu.
Jinak díky všem , ze se vám naše květy s Radzakem líbí
Kluci, krásně vám to kvete, D. harveyanum je úchvatný, mě už sice odrostlo z "mimina", ale bezpochyby si ještě nějakou (dlouhou) dobu na květ počkám
.