Tak a ta moje. Pescatorea dayana. Koupil jsem jí na Madeiře, kde měla stoprocentně lepčejší podmínky, tak se tu trochu vzpamatovává ze šoku.
Právě kvete
Re: Právě kvete
Tak já také přidám svou právě kvetoucí. Dnes se konečně otevřela, ještě není zcela vypnutá a chudinka je trochu na chladu. Nevšímejte si pozadí, nejlepší světlo mám na balkoně a ten mám momentálně totálně rozkopaný.
Encyclie chválím.
Tak a ta moje. Pescatorea dayana. Koupil jsem jí na Madeiře, kde měla stoprocentně lepčejší podmínky, tak se tu trochu vzpamatovává ze šoku.

Naposledy upravil(a) olaw dne stř 29. zář 2010 19:34:10, celkem upraveno 1 x.
Je naprosto úúúúžasná.
Gratuluju.
Moooc krásná!Rosíš ji?
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Hezky se vzpamatovává, krásný květ.
Trochu jsem vás tu mystifikoval. Rostlina mi byla prodána jako Pescatorea klabochorum, ale jedná se o P. dayana. Vše jsem už opravil, tak by to mělo tedy být v pořádku.

Nádherný květ.
Jsem přímo uchvácena moc gratuluji Hana
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta je parádní. Moc mě zajímá, jak s ní nakládáš, respektive budeš. Mám tři roky Bolleu ecuadoranu a dost jí trápím, pořád nemůžu přijít jak správně na ni.
To jsem se chtěl taky zeptat. Tyhle rostliny (a jim příbuzné) nerostou zrovna dobře.