Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
Dovolím si odpovědět, protože jsme ho očichávali a podle mého názoru je cítit rybinou, ale nic, co by bylo k nepřežití. Alespoň dle mého názoru. Kytička je tak pěkná, že by mi to nevadilo
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
no právě, že se mi také líbí. Ale teplé rostliny musím mít doma, tak se pořád ptám, aby mě pak náhodou nevyhodili i s orchidkamaZdenka píše:Dovolím si odpovědět, protože jsme ho očichávali a podle mého názoru je cítit rybinou, ale nic, co by bylo k nepřežití. Alespoň dle mého názoru. Kytička je tak pěkná, že by mi to nevadilo
Možná přidá Radzak informace, jestli se to v průběhu kvetení mění co do intenzity. Ale v té chvíli to bylo cítit jen zblízka a trochu.
Parádní Bulbo. Dost podobné rotschildianu, jen o fous delší.
S lowiim jsem asi o pět let pozadu.

S lowiim jsem asi o pět let pozadu.
Nic se nezměnilo. Na dálku není cítit vůbec, jen když přičichnete
. Evo, tohle bulbofylum je spíš temperované. V pohodě snese poklesy ke 12 stupňům.
Tohle bulbo je považováno za menší variantu rothschildiana,roste ve stejných podmínkách- Myanmar (Barma),Thajsko.
Intermed. až warm,polostín,pravidelná a častá zálivka...
Intermed. až warm,polostín,pravidelná a častá zálivka...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Bulbophyllum wenlandianum-tak to je nějaký nedorozumění když jsem k týhle kytce čuchala vůně byla jasně posečená tráva . 
HAKI píše:Bulbophyllum wenlandianum-tak to je nějaký nedorozumění když jsem k týhle kytce čuchala vůně byla jasně posečená tráva .
Podle mýho je to o tom,čím je krmíme..

Krmíš trávou-tráva.
Krmíš hnojivem-hnojivo...
Krmíš trávou-tráva.
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
To bylo zřejmě krmené trávou přefiltrovanou přes krávu...marťan píše:Podle mýho je to o tom,čím je krmíme..![]()
Krmíš trávou-tráva.