FOTKY PODLE NÁLADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Zamčeno
marťan
Kontaktovat uživatele:

Re: FOTKY PODLE NÁLADY

Příspěvek od marťan »

HAKI-mohu to docela dobře srovnat.Ve své veterinární praxi jsem na všechna urgentní rozhodnutí sám,a sám za ně nesu odpovědnost (asi největší rozdíl od praxe humánní).
Kdežto jako farmář mám tým techniků,s těmi probírám jednotlivá řešení.Na nich potom je,aby to dovedli k realizaci-mne už se to až tak netýká,to je jejich džob.
To je opravdu velký rozdíl,ale nedá se říct,že je něco z toho méně zodpovědné,nebo lehčí... :? :P
Přílohy
web.stádo.jpg
web.třídění.jpg
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

No Marťane, koukám, že sis najal hezké zootechniky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hezký den
Pavel
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

pavelheger píše: hezké zootechniky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Asi se tihle zootechnici lépe fotí :mrgreen: a lépe vypadají na fotkách jen mě napadá že by nebyl žádný kovboj?Hm... :lol: pardoon jestli už vymřeli -myslím že ne.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

marťan píše:HAKI-mohu to docela dobře srovnat.Ve své veterinární praxi jsem na všechna urgentní rozhodnutí sám,a sám za ně nesu odpovědnost (asi největší rozdíl od praxe humánní).
Kdežto jako farmář mám tým techniků,s těmi probírám jednotlivá řešení.Na nich potom je,aby to dovedli k realizaci-mne už se to až tak netýká,to je jejich džob.
To je opravdu velký rozdíl,ale nedá se říct,že je něco z toho méně zodpovědné,nebo lehčí... :? :P

Marťan, to znám měli jsme doma sice jen jednu krávu a dva býčky,ale ráno vstávání, dojení ta práce- dělali jsme všichni,ale taky jsme si pomohli k baráku....za darmo nic není a nebude. Jen si říkám,že bych se k tomu vrátila znovu,ale manžel nechce.....dělala jsem i máslo,tvaroh,jogurty,smetánky.....jo to byly časy......Věra
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

HAKI,Pavel- ženský mají větší cit pro zvířata,na druhé straně technika je u nás výhradně mužskou doménou... :mrgreen:
Věrka- my děláme zatím jenom maso,všechno mléko vypijou telata... :!: :P
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

marťan píše:HAKI,Pavel- ženský mají větší cit pro zvířata,na druhé straně technika je u nás výhradně mužskou doménou... :mrgreen:
Věrka- my děláme zatím jenom maso,všechno mléko vypijou telata... :!: :P

Třeba přijde i to ostatní,ani bych se nedivilaa myslím,že by se to dobře prodávalo....držím palce a fandím....
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Už je tu nálada podzimní, žena si trochu hrála, abychom to tu měli veselejší :mrgreen:

Obrázek Obrázek
kaacka3

Příspěvek od kaacka3 »

známá má fenku vlkodava. Minulý týden se jí narodilo 12 stěňátek, slouží u nich celá rodina 24 hodin denně. Tak jsem je šla okouknout :D to je vám nadělení, to až se rozeběhne, to bude masakr :D ... jo kdyby jste měli zájem, budou k prodeji :D

Obrázek
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

Kačko-to je veleúroda-chudák máma... :shock: :roll:
Jinak-to je pes mýho dětství-kdo četl knihu Irčák Finn - pochopí... :mrgreen:
Ale tehdy byli naprosto nedosažitelní (alespoň pro mne), a dneska mám doma tři psy a pět koček,tak zase nic... :cry:
Ovšem-nikdy neříkám nikdy-... :mrgreen:
Naposledy upravil(a) marťan dne čtv 04. říj 2012 4:05:33, celkem upraveno 1 x.
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Vždyť Kačka psala, že budou k mání - příležitost přišla přímo za tebou :P Irčáka Finna jsem jako dítě milovala
Zamčeno