Právě kvete 7
Re: Právě kvete 7
Nádfherná kvítka. Radost pohledět.
Moc krásné pokoukání. Stará domácí kachna mne pobavila 
Naposledy upravil(a) Zdenka dne pát 10. říj 2014 16:12:51, celkem upraveno 1 x.
Nádherné kvetení! Trochu útěchy za prožité útrapy....
apolenka píše:Po delší době (pro mě věčnost sama), v relativním klidu, konečně ZDE. Pro ty zvědavější z vás, cože mě postihlo - byla to dřevomorka v chalupě, která naplno zaměstnala cca od června mou psýchu i svaly, mým kytičkám se letos přes léto dostalo péče pouze minimální a to jen v podobě občasné zálivky, tedy žádný vočumování 5x denně, zvažování kterého ze všech hnojiv jim mám dát zobnout. Ony však přežily toto nelehké období v překvapivě dobré kondici (což se ovšem nedalo říct o staré domácí kachně, tedy já, co byla denně na hysteps
). Tak sem dám, s dovolením, i ty princezny, které kvetly v průběhu té morové rány, co nás postihla, protože si to nepochybně zaslouží.
Phal. cornu-cervi
Phal. manii x bastianii
Phal violacea var. sumatra
Phal. violacea var. malaysia
Phal. javanica var. alba
Dracula chimaera
Doritis pulcherrima 'Aquinii'
Phal. bellina 'Green'
Trichopilia suavis - letos podruhé
Dendrobium bellatulum
Dendrobium harveyanum
Děkuju za pochvalu, já jí holkám vyřídím
.
Lenko,máš krásné kvítí...ale i fotky se povedly.....myslím,že jim ta menší péče docela prospěla..někdy méně je více..
Síce iba jeden kvet a nie ich záplava, ešte úplne neotvorený a navyše s kazom, ale predsa ho tu dám. Vykvitla Brassavola perrinii kúpená minulý rok na jeseň. Večer celkom pekne vonia. Nijako intenzívne, ale pekne.
Příští kvetení bude určitě dokonalé. I takhle to vypadá dobře
Je pěkná, i když je květ jen jeden... nemusí pršet, jen když kape.... 
u některých rostlin jsem ráda když přirůstají..no a pak se těším i na ten jeden..hezký kvítek