Pleione
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pleione
Tome, i za zenitem je krásná.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Ahoj Tomáši,
aurity vypadají skvěle zenit, nezenit.
Je to jedna z mých nejoblíbenějších pleionek. Tak ať prosperují!
Díky všem za pochvaly. Nechci dávat stále stejné rostliny, tak snad toto jsem tu ještě neukazoval
K.
aurity vypadají skvěle zenit, nezenit.
Díky všem za pochvaly. Nechci dávat stále stejné rostliny, tak snad toto jsem tu ještě neukazoval
K.
Co ostatní pleionkáři? Fotky by nebyly?
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Karle nevím jestli se většina pleionkářů nepřesunula do skupiny bývalí pleionkáři. Alespoň v mém případě to tak je. Bohužel aktuálně už nemám ani jeden kus. Ze začátku šly pěkně, ale pak začaly chytat podivné listové choroby a nekvetly. Co neodešlo svévolí, putovalo do kamen
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Pavle, tak to je mi opravdu líto.
Snad se k nim někdy vrátíš
Koho by zajímalo letošní výstavní aranžmá Iana Butterfielda v Malvern, ať se podívá zde: http://www.srgc.net/forum/index.php?topic=11805.0
a ještě jedna pěkně vybarvená P. Mauna Loa
K.
Koho by zajímalo letošní výstavní aranžmá Iana Butterfielda v Malvern, ať se podívá zde: http://www.srgc.net/forum/index.php?topic=11805.0
a ještě jedna pěkně vybarvená P. Mauna Loa
K.
Tak to je tedy barvička,krásný květ...
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Hezký podvečer. Byl jsem dneska na návštěvě u kamaráda a uviděl to, co Vy vidíte na fotkách. Prý je občas zaleje a na zimu schová do stodoly. Tak se na ně musí.
Ach jo. Nemám stodolu..... Nádhera
Jsou nádherné 
Fotka krásně dokumentuje, že není nutné rostliny přesazovat každý rok a přesto pěkně rostou.
Zdeno, limprichtii nemusí být přes zimu uloženy bezmrazně. Potřebují jen naprosté sucho třeba někde pod přístřeškem a vydrží i -25°C - tedy alespoň u mne
K.
Zdeno, limprichtii nemusí být přes zimu uloženy bezmrazně. Potřebují jen naprosté sucho třeba někde pod přístřeškem a vydrží i -25°C - tedy alespoň u mne
K.