Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
V tomhle vedru kvetou i tyhle rostliny. Dendrobium cuthbertsonii tvoří stále nové květy a Laelia fidelensis byla ráno ještě zavřená
.
krásný kvetení
Můžu se zeptat, jak tohle dendro v takovým horku uchladíte?
radzak píše:Myslím, že je to stuartiana x schilleriana. Obě matečné rostliny jsou krásné.
Přesně. Stuartianu mám mladou rostlinu, schillerianu ne. Třeba ji někdy splaším. Ale tenhle kříženec myslím docela hezky spojuje půvab obou rodičů.
To Dendro je krásné, Laelie taky nádherná. Mám teď mladé mimi D. cuthbertsonii "Yellow", ale je to tak titěrné, že nevím, jestli mi vydrží. Byla to náhrada za nevyčerpané poštovné. Budu se moc snažit.
Zdenka píše:To Dendro je krásné, Laelie taky nádherná. Mám teď mladé mimi D. cuthbertsonii "Yellow", ale je to tak titěrné, že nevím, jestli mi vydrží. Byla to náhrada za nevyčerpané poštovné. Budu se moc snažit.
To mi ani neříkejte
kaacka3 píše:krásný kvetení
Vlastně nijak
- orchidejky
Radku, to dendrobium se mi MOC líbí a určitě bych ho potřebovala, ale bojim bojim - krásný. No a laelie - pro tu ani nemám slov, nádhera. Já mám mimino, to se ještě načekám než se předvede (jestli ho neumořím).
radzak píše:To mi ani neříkejte!!
??? Myslíte způsob, jakým ke mně doputovalo?
Zdenka píše:radzak píše:Myslím, že je to stuartiana x schilleriana. Obě matečné rostliny jsou krásné.
Přesně. Stuartianu mám mladou rostlinu, schillerianu ne. Třeba ji někdy splaším. Ale tenhle kříženec myslím docela hezky spojuje půvab obou rodičů.
Já jsem po ní také velmi toužila