pozvánka
Re: pozvánka
Super super, tak to bych konečně taky snad už mohla...
A já nevím, nějak plánuju dovolenou druhý týden v srpnu tak 12 dní. No nic, tak by to bylo j
indy
Já zas jdu 9.8. s Anežkou na operaci, strávíme tam minimálně týden.
Tak oznamuji pevné datum srazu orchidejářů- 21.8.2010 Mečeříž 52
od 8 hod.
Těším se na všechny.Přítomni budou p. Kalous, p. Mandlík, možní dorazí p. Vágner
od 8 hod.
Těším se na všechny.Přítomni budou p. Kalous, p. Mandlík, možní dorazí p. Vágner
S největší pravděpodobností se přijedu podívat. Budou nějáké rostliny na prodej?
jana23 píše:S největší pravděpodobností se přijedu podívat. Budou nějáké rostliny na prodej?
Jano je to dojednané na 21.8. ale hodně lidí má dovolenou nevím jestli to nemám oddálit na září, jinak rostliny budou....
Mohla bych poprosit ti co chtějí dorazit,aby mi napsali? Jinak možná uvedu jiný termín.....
Tak změna a poslední: setkání se uskuteční 18.9. od 8 hod............těšíme se na všechny , snad bude počásí pěkné
Věra
Věra
Mohla bych poprosit o seznam rostlin, které budou na prodej (pokud existuje)?
A nemá tam někdo Cymbidium bicolor? Měla jsem ho objednané, ale nakonec z toho sešlo a docela mě to mrzí.
A nemá tam někdo Cymbidium bicolor? Měla jsem ho objednané, ale nakonec z toho sešlo a docela mě to mrzí.
pavla píše:Mohla bych poprosit o seznam rostlin, které budou na prodej (pokud existuje)?
Pavlo, hned jak mi jej dají pošlu....ale určitě budou i jiné orchideje