Sbírka orchidejí Mendelu
Re: Sbírka orchidejí Mendelu
Určitě ještě nedávno Pleurothallis sarracenia že?. A už jsem zase zamilovaný.
Také by se to mělo jmenovat Physosiphon bragae. Dělají v tom neuvěřitelný pořádek. Já jsem u Pleurothallis sarracenia a brzy si ho také pořídím.

-
jirka
- Kontaktovat uživatele:
olaw píše:Určitě ještě nedávno Pleurothallis sarracenia že?. A už jsem zase zamilovaný.![]()
![]()
![]()
Také by se to mělo jmenovat Physosiphon bragae. Dělají v tom neuvěřitelný pořádek. Já jsem u Pleurothallis sarracenia a brzy si ho také pořídím.
![]()
Jj, je to hezoučká kytička, taky jsem o ní přemýšlel.
jirka píše:olaw píše:Určitě ještě nedávno Pleurothallis sarracenia že?. A už jsem zase zamilovaný.![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, je to hezoučká kytička, taky jsem o ní přemýšlel.A v současné době ji nabízí....p.Dvořák.
![]()
![]()
Jo jo, když jsem u něj nedávno byl, tak mi povídal, vem si jí, je pěkná a já řikám, ale mně to manželka nedovolí.
vocabolo píše:
Anguoly smrděj. Teda alespoň mně.
Jsou ale krásný....
- vocabolo
- Kontaktovat uživatele:
na dobrou noc
Coelogyne prolifera
Coelogyne prolifera
Naposledy upravil(a) vocabolo dne ned 05. čer 2011 21:35:28, celkem upraveno 1 x.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
vocabolo píše:na dobrou noc
tipnu si - Coelogyne rumphii ??
Nee, Coelogyne rumphii má velký květ. Patří do skupiny speciosae. Tohle tipuju na Coelogyne prolifera. Ale jistý si nejsem....