kajmii píše:Já bych teda radši katku...v jakym Obi jsi byla?
Ostrava, shoping park Měli tam ve výprodeji celkem tři
hanka2 píše:Klíííd,takové výprodeje určitě ještě budou..U nás v hrombachu měli krásnou sytě oranžou Ascocendu za 345 a taky jsem ji tam nechalačekala sem,že bude za těch 199 ,že to doputuje i kám na Moravu a nic..
Gabča.H píše:hanka2 píše:Klíííd,takové výprodeje určitě ještě budou..U nás v hrombachu měli krásnou sytě oranžou Ascocendu za 345 a taky jsem ji tam nechalačekala sem,že bude za těch 199 ,že to doputuje i kám na Moravu a nic..
Já si říkala, že je právě pro zkušené, u katek je na netu psané pro začátečníky, tak jsem dala přednost té katce... Že já nezůstala u těch phalů s těmi to aspoň umím, teď mi nepůjde ani ta katka a odvezou mě
Mila.J píše:Cenově je to jasné . Tak levná Vanda se sežene stěží. Katleje levnější ve výprodeji jsou spíš.
Pro byt je ale asi snadnější Katlea. Je tu ale tolik ůspěšných pěstitelů Vand, že to jistě není nemožné.
Gabča.H píše:Opravdu se učím raději tady, mám pár knížek a oblíbených stránek na netu o pečování, ale vzájemně si protiřečí, takže u mě je to opravdu styl pokus - omyl. nejhorší je pro mě ta zálivka, jsem zvyklá kytky zalívat častějiKaždopádně až příjde čas a budu orchideje přesazovat dám je všechny do průhledných květináčů, ty neprůhledné jsou pro mě nešikovné, špatně se mi poznává jestli zalít nebo né