Právě kvete 13
Re: Právě kvete 13
Nádhera, ty dendra jsou fakt parádní
Taky pár kytek. Na Paph. anitum jsem čekal dost dlouho. Délka stopky je cca 34cm . Ovšem na vyznamenanou kytku zdaleka nemá. Ta měla stopku 81cm což mě už přijde jako moc. Těch 30cm je optimální. Blc. Fortune x Slc. Anzac jsem vyséval před asi 30 možná víc roky. Zůstala mě jedna plesnivá flaška a bylo mě líto ji vyhodit. Vybral jsem z ní pár rostlin a když to vykvetlo byl jsem mírně zklamán. Většinou menší a fialové květy. Ovšem jedna se podařila a stále ji držím mnoho let. Má krásných 13cm. A poslední kvetoucí Sophr. brevipedunculata. Docela pěkná i tvarem.
Krásné květy. To anitum je super
Bedřichu ta S.brevipedunculata je z výsevu?
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Béďo Sophr. brevipedunculata moc pěknej . Pap.anitum -dobrá kytka. 
Nádhera Václave.Vaclav píše:Semenáčky z Dráždan rok 2017.Docela povedená kytka
Těch podobných je teď hodně, což?
Toto je Candy Ball Happy Child.
Taky něco přidám. Kdysi blbě rostoucí Hknsa. Sogo Doll "Little Angel" se po přesazení do keramického (cihla) květináče zázračně
rozběhla a hned vykvetla. Další Bc. Jacqui roste spolehlivě a kvete stále. Tato rostlina má obdivuhodně zelenou barvu a dlouho zelená vydrží. Je to ještě slabá rostlina jinak má 4-5 květů.
rozběhla a hned vykvetla. Další Bc. Jacqui roste spolehlivě a kvete stále. Tato rostlina má obdivuhodně zelenou barvu a dlouho zelená vydrží. Je to ještě slabá rostlina jinak má 4-5 květů.
Ivoši všechno zkřížený se Sophronitisem je krásný.Zdenko proč moje Habenaria kvete vždycky později než ta tvoje?
No to fakt netuším. Možná má v zimě chladněji a probudí se později. Moje už jde pomalu spát, ale jsou to holky krásný, co?