Vanda
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vanda
Ahojky!
Dostala jsem od tchýně na Vánoce poukázku na výběr orchideje v OBI
Dala mi na výběr Vandu za 199,- Kč odkvetlou nebo catleyu. Jsem začátečník, catleyu jednu mám, ale krátce, a zatím se má dobře. Tak jsem zvolila zase catleyu, prosím řekněte mi, že jsem neudělala chybu, když jsem tam tu vandu za tu cenu nechala. Byla sice odkvetlá, ale myslím, že v dobrém stavu. Prostě jsem si na ní netroufla, ale když procházím net, tak bych to možná zvládla.... 
Dostala jsem od tchýně na Vánoce poukázku na výběr orchideje v OBI
Gabča.H píše:Ahojky!
Dostala jsem od tchýně na Vánoce poukázku na výběr orchideje v OBIDala mi na výběr Vandu za 199,- Kč odkvetlou nebo catleyu. Jsem začátečník, catleyu jednu mám, ale krátce, a zatím se má dobře. Tak jsem zvolila zase catleyu, prosím řekněte mi, že jsem neudělala chybu, když jsem tam tu vandu za tu cenu nechala. Byla sice odkvetlá, ale myslím, že v dobrém stavu. Prostě jsem si na ní netroufla, ale když procházím net, tak bych to možná zvládla....
Tak si myslím, že už je to jedno.Jedná rada zní: Dojeď si pro tu druhou.
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
květy byly bílé nebo takové modrofialkové. Jsem blbá!!!! Manžela už tam nedostanu a já sama pojízdná nejsem
To je k zlosti, už v autě mě napadlo, že mě to bude štvát, ale že takhle jsem fakt netušila