ja davam vandam na koreny ampulky jen na kratko.Jak je koren zeleny,ampuli dolu.Ja je jinak macim v kybli,ampule davam na koreny,ktere jsou treba na jinou stranu nebo rostou tak,ze nejdou do kybliku.Namacim tak dvakrat tydne.Neumim si ale presdstavit davat je na kazdy koren.Macim v destovce a pouzivam ji opakovane.
prisla mi vanda, male, polamane a seschle koreny, na ty nejsilnejsi jsem nasadil ampuli s vodou, kazdy den na pul dne a po 4 dnech se zda, ze na tech nejjsilnejsich korenech se zelena nova spicka, zrejme se jim to libi
Právě mi vykvetla V. Anek Delight x Dr.Anek FCC,n. Koupila jsem jí na jaře u Lukscheitera. Vandy mám 4 a poslední jsem koupila v Hornbachu při zahájení výstavy. Je ohromná a měla tři výhony květů - poslední zaschnul. Mám ji přes celé okno. Teď ale přemýšlím jestli jsem to nepřehnala, protože ji mám jen zavěšenou na okně JV a namáčím za tři dny do dešťovky. Myslím zda tak velká nepotřebuje trochu jiné podmínky.Ostatním se daří velmi dobře - fialová mi kvete i 3x do roka. Fotky pošlu snad příští týden, protože jsem si zahnojila PC programem na zmenšování fotek a nefunguje to.
podle me se o ni starat stejne, jen jak je velka a starsi tak ji to trva dyl nez naroste.. vydrzte..ve vode bych ji nechaval dyl aby se stihla nacucat...