Právě kvete
Re: Právě kvete
Ten je překrásný, tyhle hodně tmavý mi připadají nejkrásnější. Taky bych měla časem zájem o malý oddělek, kdyby jste časem dělil. Fakt super.
Tak jsem se konečně po déle než měsíci dostala k prohlédnutí fóra. A taky jsem shodou okolností zjistila, že konečně, k o n e č n ě pokvete Vanda! Má zatím jen malinký pupínek: Takhle kvetla před více jak třemi lety. Před asi půl rokem jsem ji, na radu, dala do substrátu.
Ted se mi začíná otevírat Howeara Lava Burst,koupená v únoru.Má tři květní stvoly,je to taková drobotinka.Líbí se mi její tmavá červená barva.. 
hanka2 píše:Ted se mi začíná otevírat Howeara Lava Burst,koupená v únoru.Má tři květní stvoly,je to taková drobotinka.Líbí se mi její tmavá červená barva..
Blahopřeju. Mám ji taky a je to taková vděčná kytička. Kvete mi 2x do roka. Udělá ti spoustu radosti.
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Je moc pěkná, ale ten černý virensův pantofel vede, musím přiznat, že je hezčí, než ten můj
ale závidět nebudu
jsem zvědavá na ten druhý, jak vykvete.
Comparetia macroplectron s poměrně velkými květy je malá skromná kytička vhodná do vitríny.
Naposledy upravil(a) radzak dne pon 13. zář 2010 14:40:13, celkem upraveno 1 x.
Krásně vám to všem kvete! Radost se dívat. 
Ta je Radku super. Comparetie jsem chtěl taky zkusit, právě kvůli jejich velikosti. Maličké rostliny s velkým květem mě velice zajímají. Jen je asi dost teplá co? Ach jo...
olaw píše:Ta je Radku super. Comparetie jsem chtěl taky zkusit, právě kvůli jejich velikosti. Maličké rostliny s velkým květem mě velice zajímají. Jen je asi dost teplá co? Ach jo...
Spíš temperovaná, ale nesnáší vlhko. Do jednoho výhonu mi zakáplo a hned uhnil
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
když do vitríny, tak asi příští rok si ji napíšu do pořadníku. Je fakt moc hezká.