Právě kvete 6
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 6
Tak já přihodím Tolumnii triquetru. Pěstuju na topolu s trochou rašeliníku na jižním mírně stíněným okně, přes léto byla venku. Občas porosím, žádná extra péče.
Pěkná a už docela vzácná.
kajmii píše:Tak já přihodím Tolumnii triquetru. Pěstuju na topolu s trochou rašeliníku na jižním mírně stíněným okně, přes léto byla venku. Občas porosím, žádná extra péče.
Kajmii, moc hezká,zajímavý květ a souhra barev.....
Tak ta je moc pěkná
. Mám z variegátních oncidií obavu kvůli jejich teplomilnosti, ale téhle asi neodolám. Zvlášť když kajmii píše jak je nenáročná 
Je moc pěkná, gratuluju ke kvetení. Taky o ní začnu uvažovat, na rozdíl od Radka právě proto, že jsou teplomilné. Mám zatím jen několik hybridních. Tahle je suprovní
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Navrhuju přistavět ještě nížinnou část a do té temperované chodit na výpravyradzak píše:Děkuju všem. Zahradníku, taky bych tam nejradši nocoval, ale v tom vlhku a chladnu bych za chvíli chytil revma
zahradnik píše:Navrhuju přistavět ještě nížinnou část a do té temperované chodit na výpravyradzak píše:Děkuju všem. Zahradníku, taky bych tam nejradši nocoval, ale v tom vlhku a chladnu bych za chvíli chytil revma
V nížinné části bydlím, ale do té temperované musím přes dvorek
-
zahradnik
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo. Zase nemusiš platit letenku
Nejlíp je na tom garnet. Ten tam může i zastanovat.
zahradnik píše:Tak to jo. Zase nemusiš platit letenkuNejlíp je na tom garnet. Ten tam může i zastanovat.
Jojo, ten to má i s koupáním