Právě kvete 8
Re: Právě kvete 8
Marto nádhera, jak je pěstuješ, šlo by popsat?
Věra píše:Marto nádhera, jak je pěstuješ, šlo by popsat?
D. schrautii ...v létě venku pod pergolou,v zimě chce zachladit,mám tak 10-14 st
D. cruentum,to mám od letošního jara ,od té doby stále přikvétá,u JV okna v tepl tak do 19 st ,teď už stíním
D.tobaense x draconis..mám ho rok,léto pergola,zima v tepl. do 19 st,více jak metr od okna...
většinou mám dendra v malých hliněných květnících dole trochu polyše, v kůře ,pokud vyleze kořínek,tak ho přikryju rašeliníkem..
přes zimu jsem používala hnojivo v každé zálivce v konc. kolem 50 microS...
Naposledy upravil(a) Marta1 dne sob 16. kvě 2015 12:43:04, celkem upraveno 1 x.
Marta1 píše:Věra píše:Marto nádhera, jak je pěstuješ, šlo by popsat?
D. schrautii ...v létě venku pod pergolou,v zimě chce zachladit,mám tak 10-14 st
D. cruentum,to mám od letošního jara ,od té doby stále přikvétá,u JV okna v tepl tak do 19 st ,teď už stíním
D.tobaense x draconis..mám ho rok,léto pergola,zima v tepl. do 19 st,více jak metr od okna...
většinou mám dendra v malých hliněných květnících dole trochu polyše, v kůře ,pokud vyleze kořínek,tak ho přikryju rašeliníkem..
přes zimu jsem používala hnojivo v každé zálivce v konc. kolem 50 ms...
Marto, moc děkuji,já právě hnojím málo, musím se polepšit....Věra
Nádherná dendra.... 
To první je sphacelatum? Ten můj nekvět stále nic. Asi mám tvrdohlavou rostlinu. Největší jsem poslala do skleníku na Kačinu, třeba se mu tam uráčí rozkvést. Zbytek jsem rozdala a nechala si jen jeden oddělek. Nad tou mou už prostě lámu hůl, nekvete a nekvete. Gratuluji, obě kytky jsou moc krásné
Ano je to sphacelatum. Už mám jen také oddělek. Roslina už měla skoro metr v průměru, tak jsem ji daroval botanické v Teplicích. A takhle mi kvétávala.
Ano, pamatuju si tuhle vaši nádheru. Krásná kytka, dokáže být naprosto neuvěřitelná. Ale ta moje bohužel ne 
Púět nádherné!