Právě kvete 3
Re: Právě kvete 3
To dendro je moc pěkné, i když je takové drobné. Já si na své ještě počkám, uhodily mrazy, takže jsou v chladnu. Ale květy už tam nasazené jsou.
Krásné dendro. Snad se taky dočkám
jelikoz mela dcera studujici zemedelku narozky, tak jsem doma vypestoval tohle 
kvuli zubum sem ani neochutnal...
patejl píše:jelikoz mela dcera studujici zemedelku narozky, tak jsem doma vypestoval tohle
No to je bombaaa
Paráda.
Tak to klobouk dolů!!!
Dobrý den všem na tomto příjemném fóru...
Můj obdiv Vašim úspěchům a poděkování těm,kteří se ochotně podělí o své-mnohdy těžce nabyté a draze zaplacené-zkušenosti.
Já sám na své první kvetoucí "botaniky" teprve čekám,tak alespoň jeden střevičník,který jsem ke květu sice dovedl,ale vypěstovali jej v OBI...
Můj obdiv Vašim úspěchům a poděkování těm,kteří se ochotně podělí o své-mnohdy těžce nabyté a draze zaplacené-zkušenosti.
Já sám na své první kvetoucí "botaniky" teprve čekám,tak alespoň jeden střevičník,který jsem ke květu sice dovedl,ale vypěstovali jej v OBI...
marťan píše:Dobrý den všem na tomto příjemném fóru...![]()
To je fuk, že je z OBI, je krásné, gratuluju.
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Buď vítán!
Tohle pafíčko se dost podobá relativně často prodávanému primárnímu křížení Paph. Leeanum.
Hezký den
Pavel
Tohle pafíčko se dost podobá relativně často prodávanému primárnímu křížení Paph. Leeanum.
Hezký den
Pavel