FOTKY PODLE NÁLADY
Re: FOTKY PODLE NÁLADY
jedna z uzasneho vyletu
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
nie je tam toho velmi co na pozeranie za tych 8 libier na osobu. ale je to zaujimave
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
Tyhle místa mívají zvláštní atmosféru. Je zajímavé si představovat, k čemu to vlastně opravdu sloužilo.
Kocour je původně britský dlouhosrstý, s nádherným hustým dlouhým kožichem.
Během 3-týdenního pobytu řemeslníků u nás doma byl strachy z tolika cizích osob zalezlý v různých škvírách a vylézal jen v noci. 3 týdny nebyl česán a výsledkem byl kožich plný "dredů". Rozčesat to nešlo ani náhodou - byl oholen. Je na mě trochu nas... naštvaný.
Během 3-týdenního pobytu řemeslníků u nás doma byl strachy z tolika cizích osob zalezlý v různých škvírách a vylézal jen v noci. 3 týdny nebyl česán a výsledkem byl kožich plný "dredů". Rozčesat to nešlo ani náhodou - byl oholen. Je na mě trochu nas... naštvaný.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Chudáček -není mu teď chladno? 
No opravdu se netváří moc nadšeně. Ale chápu, že to jinak nešlo. Rozčesávat ty drnholce je za trest a navíc je to tahá.
Asi pocit chladu vnímá, protože se povaluje jen na vyvýšených místech a přestal chodit do ložnice, kde je trvale otevřené okno.
Ale už mi odpustil, zase vrní a kožich doroste. Až bude fešák, dodám foto.
Ale už mi odpustil, zase vrní a kožich doroste. Až bude fešák, dodám foto.
Je krásný i tak