Zimní zahrada
Re: Zimní zahrada
Tak to máš pravdu....dnes odlétám do Německa....a moc se těším....Věra

Tak si to užij
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Dneska přišla na řadu plánovaná věc .Vynést všechny kytky ven –teda skoro všechny,navázaný nechávám a provést preventivní postřik před zimou. Používám nějaký postřiky 2- proti škůdcům a houbovým chorobám.Taky je důvod vysmejčit všechny rohy ,když tam už konečně kytky nepřekáží ,umýt okna před zimou a zároveň vydrbat květníky misky atd. Tak už jsem si oddychla je to hotovo ,prostě se vším hnout .A jedna srandovní fotečka ... 
A je vygruntováno 
Divnej pohled
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Jako kdyby tam něco chybělo
–jasný.Hodně záleží jak se kytky porovnají Stanhopeje mívám úplně vlevo takže jsou mimo záběr a zz je taky opticky trochu prázdnější.Vpravo mám už připravenou palandičku na zimu pro pafíčka je to v části kde je nejvíc světla (ale budu i přisvětlovat) a nejde ze zdola teplo od radiátoru.Takto to budu mít prvně jako na zkoušku.Tak ještě jedno foto posílám 
Hmmm , tak to už je jiná 
Pěkný ale neuvěřitelně prázdný 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Byla jsem se podívat venku jestli třeba něco nezůstalo pod sušákem na prádlo kam jsem kytky nosila –protože celý den pršelo.No nic tam nezbylo.
Taky mě to přijde moc vzorně narovnaný.Jak se vše vyndá a zpět nandá vznikne neuvěřitelný pořádek.Většinou nadávám že není v zz k hnutí teď nádhera.Jo pozor venku mám ještě 17střevíců ale ty tam chvilku zůstanou.Jo Acinety už jsou doma i Embrea .Ještě dvě fota večerní když koukáte . 
Ono se to za pár dní změní
Trošku se to zase zabydlí