Právě kvete 7
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 7
Přesný název neznám prostě něco od Brassocattleye .Po navázání na akát 1 rok nekvetla jen rostla. Táhne se víc za světlem což jsem moc nepředpokládala podle toho jak jsem ji znala -pravda z jižního okna .
Teď vypadá růstem lépe v substrátu jsem to moc neuměla.Na focení moc místa není a oddělat se nedá tak fotky nic moc,ale barva sedí.
Nádhera, ta se mi líbí. Snad se taky brzo dočkám.
Je moc pěkná 
Nádherný květ 
- Mila.J
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo co to je? Tuhle Lockhartii mám už nějakou dobu od J. Zimi . Trochu jsem se i kouk po netu, ale nic , co by přicházelo v úvahu jsem neviděl.
Teda Mílo, nádhera. Tak tu bych bral, nemáš nějakou navíc?
Mila.J píše:Neví někdo co to je? Tuhle Lockhartii mám už nějakou dobu od J. Zimi . Trochu jsem se i kouk po netu, ale nic , co by přicházelo v úvahu jsem neviděl.
A co se zeptat rovnou Zími? tel. 602454136
e-mail : zima.jan@wo.cz
- lukas.kresina
Přeji hezký den.
Tahle mi přijde hodně podobná.
http://orchisrafa.blogspot.cz/2011/07/l ... enson.html
Autor stránek tam píše něco v tom smyslu, že ji dostal před několika lety jako Lockhartia oerstedii, určení si neověřoval, a až po několika letech mu ji kdosi (nepochopil jsem kdo) určil jako L. schunkei. Že prý se ty Lockhartie špatně určují, neboť jsou si podobné.
Lukáš Křesina
Tahle mi přijde hodně podobná.
http://orchisrafa.blogspot.cz/2011/07/l ... enson.html
Autor stránek tam píše něco v tom smyslu, že ji dostal před několika lety jako Lockhartia oerstedii, určení si neověřoval, a až po několika letech mu ji kdosi (nepochopil jsem kdo) určil jako L. schunkei. Že prý se ty Lockhartie špatně určují, neboť jsou si podobné.
Lukáš Křesina