Právě kvete 5
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 5
JEJDA díky..... to jsem nečekala takový chvály já snad toho zlořáda mrńavýho vyfotím zítra líp-no slibit to můžu že líp 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Dendrobium kingianum -musím na sebe prásknout že toto mě nejde.Tohle Dendrobium mám už několik let a urputným pěstováním jsem se dočkala konečně nějakých květů.Vždycky když nekvetlo mihlo mě hlavou-až pokveteš , až to dokážu tak se dostanu někam dál …..tak teď čekám co se závratného stane. 
Pár právě kvetoucích a nebo ještě stále kvetoucích. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To olaw
Ty Restrepie máš dobrý.Tak jsem si taky objednala dva druhy -jsem na ně zvědavá,jak mě půjdou.
Já vím...zkoušela jsem ,ale nešlo to a nešlo a když mě něco nejde tak se začnu vztekat a to je nejlepší jít od toho pryč.
Ty Restrepie máš dobrý.Tak jsem si taky objednala dva druhy -jsem na ně zvědavá,jak mě půjdou.
marťan píše:HAKI,i když jiná kytka-takhle je to prííma...
Já vím...zkoušela jsem ,ale nešlo to a nešlo a když mě něco nejde tak se začnu vztekat a to je nejlepší jít od toho pryč.
to HAKI-budeme muset ve fotovlákně dát řeč o hyperfokálním ostření,to by mohlo pomoct... 
Jardo parádní kytičky 
Pěkné , pěkné 
HAKI píše:Dendrobium kingianum -musím na sebe prásknout že toto mě nejde.Tohle Dendrobium mám už několik let a urputným pěstováním jsem se dočkala konečně nějakých květů.Vždycky když nekvetlo mihlo mě hlavou-až pokveteš , až to dokážu tak se dostanu někam dál …..tak teď čekám co se závratného stane.
Tak to dej vědět, zatím mi taky nekvetlo
Jardo,pěkně Ti to kvete.