Právě kvete 3
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 3
Jardo, to křížení mě také napadlo. něco z triquetry tam asi bude. Jinak je pěstuji ve skleníku, tuhle jsem přinesla do vitríny asi před deseti dny, abych si užila rozkvétání. A mometálně, aby mi tam nezmrzla.
Jo, koukal jsem, že jich je většina do temperovaných podmínek. Nebo to alespoň udávají. Asi spíš trochu ale do tepla že? Budu muset nějaké druhy pořídit, ale nelíbí se mi ty přebarevné.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
chtěla bych Tolumnii variegatu nebo sylvestris. Ty jsou moc pěkné.
Všem Vám gratuluju, nádhera.
EvaJ píše:hanka2 píše:Brouček krásný!Budeš mít kousíček?
jasně, mám to pořád napsaný, že jsem ti kousek slíbila už dávno.
Houby,tak to už zas nevím já,že jsem se o ní hlásila.Tak je teda vidět,že mám o ni stále náhodný zájem..
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Tak už forum jde -to je fajn.A dám kytičku
kdybyste nepoznali je to střevičník Křížení č.23 s názvem
Paph.(Dragon Wine x Men.Robert Ward) x Paph.(Maudiae x Willie McGee). Květ už se nenarovná protože je stopka nějak porušená -možná mnou nebo náhodou,nevím.Doufám že mě tyto odlišnosti momentální nebudou stále provázet.
Paph.(Dragon Wine x Men.Robert Ward) x Paph.(Maudiae x Willie McGee). Květ už se nenarovná protože je stopka nějak porušená -možná mnou nebo náhodou,nevím.Doufám že mě tyto odlišnosti momentální nebudou stále provázet.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jednu -docela památeční pafík bez názvu-kytky se vzpomínkou mám obzvlášť ráda.