Stanhopea
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stanhopea
Aha tak to jo ,myslela jsem že to bude větší fofr.Další zajímavá věc -na jak dlouho odjedeš-te?Jak to pořešíš-třeba máš náhradního zalejvače. Kytky jsou takový trochu neskladný člověk si je nemůže vzít sebou 
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Odjedeš-me za 14 dní. Bydlíme společně s rodiči, takže mám o hlídání kytek postaráno. Co je venku občas přestříknou vodou z hadice a co je v ZZ to se pokusím před odjezdem pořádně zalít a ten týden by to mělo vydržet. Není to sice ideální, ale když nejsou velký vedra, tak to jde. Když bude nejhůř, tak požádám i o přestříknutí doma
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To určitě vyjde,když je to takto pošífovaný jasně odpočítat je taky třeba. 
Kolk Us máš vodu v té hadici?pavelheger píše:Odjedeš-me za 14 dní. Bydlíme společně s rodiči, takže mám o hlídání kytek postaráno. Co je venku občas přestříknou vodou z hadice a co je v ZZ to se pokusím před odjezdem pořádně zalít a ten týden by to mělo vydržet. Není to sice ideální, ale když nejsou velký vedra, tak to jde. Když bude nejhůř, tak požádám i o přestříknutí doma![]()
Hezký den
Pavel
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
750uS. Je to sice hodně, ale na tu chvíli to musí stačit. Nemohu to komplikovat
hezký den
Pavel
hezký den
Pavel
Tak to až řeknu manželovi, tak vím co mi řekne: vidíš a ty tady lítáš pro vodu jak blázen....pavelheger píše:750uS. Je to sice hodně, ale na tu chvíli to musí stačit. Nemohu to komplikovat![]()
hezký den
Pavel
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Věro, abychom si rozuměli, bavíme se o jednom týdnu
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě Haki přinutila udělat dokumentační foto a přepočítat poupata
. Jestli jsem se nepřepočítal, tak na jednom stvolu bude 7 a na druhém dokonce 9 květů
Jestli se tohle povede, tak to bude opravdová bomba.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
No pane jo
, to je úrodička
. Nemohla bych poprosit o foto celé rostliny? Mojí Stanh. jenischianě pořád jen přirůstají nové výhony, tak abych věděla, od jaké velikosti trsu o ní budu moci hovořit jako o "zarputilém nekvětovi"
.
Pavle to je mi celkem jasné.....dnes jsem tedy měřila znovu: čistá dešťovka 017, v sudu ze střížky 025 a ze střechy, kde je eternit 370.....Věra
Je možné, že stoupne uS než se voda spotřebuje, když sud není přikrytý? Blbé otázky,ale jinak to nevidím Věra
Je možné, že stoupne uS než se voda spotřebuje, když sud není přikrytý? Blbé otázky,ale jinak to nevidím Věra