Právě kvete 7
Re: Právě kvete 7
Václave,
každá vyzrálá pahlíza má očka z kterých jsou květy a nebo za horších podmínek můžou být keiky-nové rostliny. Pokud na podzim část oček vykvete je naděje, že další část může vykvést na jaře. Pokud nevykvetou na jaře a nebo se nevytvoří nové rostliny dá se pahlíza uříznout . Rozřeže se na díly kde jsou ještě živá očka a dá se do mechu. Za krátký čas se zde objeví nové rostliny.
každá vyzrálá pahlíza má očka z kterých jsou květy a nebo za horších podmínek můžou být keiky-nové rostliny. Pokud na podzim část oček vykvete je naděje, že další část může vykvést na jaře. Pokud nevykvetou na jaře a nebo se nevytvoří nové rostliny dá se pahlíza uříznout . Rozřeže se na díly kde jsou ještě živá očka a dá se do mechu. Za krátký čas se zde objeví nové rostliny.
ta kačka je krásná a vůně jako bonus...je to dobrá kombinace...
já mám dendro také v plném květu..
A zase to začíná. Vanda letos už potřetí. Kupodivu najednou vyrazila i malý výhon dole, takže se zachrání.
Zase pěkné kousky,jak jinak. Včera jsem si dovezla vandy sice bez kořenů,ale mají pupeny dala jsem je do vázy se spagnem a zakryla jen stonky igelitem, zkusím jestli pustí kořeny....mám 3 kousky....

sophronitis mantiqueira x laelia reginae, kvitne nonstop. uz treti stvol vyhnal. farba kvetu sa meni od oranzovo-hnedej, cez ruzovu az po tmavoruzovu.
No to je super, neokouká se.
Naposledy upravil(a) Zdenka dne stř 24. zář 2014 16:54:22, celkem upraveno 1 x.
Míro...jedna hezčí než druhá..
Micha,moc hezké křížení...letos se sofronitisky činí..
Zdeni,krásný obr květ,ta se povedla
Micha,moc hezké křížení...letos se sofronitisky činí..
Zdeni,krásný obr květ,ta se povedla