FOTKY PODLE NÁLADY
Re: FOTKY PODLE NÁLADY
Zdenko,
"kocourovi něco přísně zakážu" pět minut jsem se musel smát v představě, že mu něco zakážu. Zřejmě máme každý jiného kocourka! Ano dělá, že chápe ale naznačuje abych šel do .....e S něm jenom po dobrém a pomáhá to . Za rok a půl je to jiný kocour .
marťane, vyřídím manželce! Mám takové "cestovní sklo Tamron 18-200" no nic moc ale doma stále při ruce.
"kocourovi něco přísně zakážu" pět minut jsem se musel smát v představě, že mu něco zakážu. Zřejmě máme každý jiného kocourka! Ano dělá, že chápe ale naznačuje abych šel do .....e S něm jenom po dobrém a pomáhá to . Za rok a půl je to jiný kocour .
marťane, vyřídím manželce! Mám takové "cestovní sklo Tamron 18-200" no nic moc ale doma stále při ruce.
- hanafaranova
virens píše:Zdenko,
No jo, když to po sobě čtu, je to k smíchu. Myslím tím, že důsledně zasahuju, jen co se ke kytce přiblíží. Je to kdo z koho. Ale tu vodu do obličeje tak moc nemají rádi, že to vzdají.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
To marťan
Dobrá fotka kočky -zdá se mě že je teda trošku nakrknutá ne-li nasr
hříbátko je zvědavý.
To virens
Toníček je filuta.Líbí se mě druhá fotka jak se na někoho plíží. Zase dělá doma několik sportovních disciplín-plížení
obratnost-rovnováha,skok daleký vysoký asi ze skříně na garnyž-vylučuju šplh po zácloně i když ?.Vystrkování drápků a okousávání -po takové dřině se ani nedivým že usne všude 
Dobrá fotka kočky -zdá se mě že je teda trošku nakrknutá ne-li nasr
To virens
Toníček je filuta.Líbí se mě druhá fotka jak se na někoho plíží. Zase dělá doma několik sportovních disciplín-plížení
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
HAKI píše:To marťan
Dobrá fotka kočky -zdá se mě že je teda trošku nakrknutá ne-li nasrhříbátko je zvědavý.
To virens
Toníček je filuta.Líbí se mě druhá fotka jak se na někoho plíží. Zase dělá doma několik sportovních disciplín-plíženíobratnost-rovnováha,skok daleký vysoký asi ze skříně na garnyž-vylučuju šplh po zácloně i když ?.Vystrkování drápků a okousávání -po takové dřině se ani nedivým že usne všude
Hanko, Toníčkův šplh po zácloně je naprosto precizní ! Viděla jsem to na vlastní oči
Haki, 374 vážný varování už bere vážně. Takže už ví, že to nemá dělat ale udělá to a bleskem uteče. Takže ví ale udělá a bere to jako hru . Je ještě v pubertě tak to tolerujem. Vyhrožování , že ho vrátíme do útulku už nebere vážně. Ví , že už jsme prošvihli termín a když se přijde pomazlit tak má odpuštěno.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
virens píše: a když se přijde pomazlit tak má odpuštěno.
TO JE JASNÝ prouhatej krátkej kožíšek který spokojeně přede.
Tohle jsou fotky (bez úprav v postprocesu),nikoliv kresby... 
to virens...

to virens...
tvoje fotky su stale super. no jo, kdo to umi, ten to umi
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
Když už mi nekvete Stanhopea,tak posílám fotku z vlastní tvorby před 18lety.V té době jsem netušila,že mě ty kytičky tak chytnou a za pár let se jim budu věnovat.Fotka je mizerná uznávám..