FOTKY PODLE NÁLADY

Ostatní témata, která s orchidejemi třeba ani vůbec nesouvisí.
Zamčeno
virens
Moderátor

Re: FOTKY PODLE NÁLADY

Příspěvek od virens »

Zdenko,
"kocourovi něco přísně zakážu" pět minut jsem se musel smát v představě, že mu něco zakážu. Zřejmě máme každý jiného kocourka! Ano dělá, že chápe ale naznačuje abych šel do .....e S něm jenom po dobrém a pomáhá to . Za rok a půl je to jiný kocour .
marťane, vyřídím manželce! Mám takové "cestovní sklo Tamron 18-200" no nic moc ale doma stále při ruce.
hanafaranova

Příspěvek od hanafaranova »

:D Naš kocour jde i po kaktusech, rajcuje ho takový ten tenký dlouhý Chamacereus s jemnými bodlinkami , který mi postupně porcuje na kousky , asi je úchylný. jinak to nevidím.... :lol: Hana
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

virens píše:Zdenko,
"kocourovi něco přísně zakážu" pět minut jsem se musel smát v představě, že mu něco zakážu. Zřejmě máme každý jiného kocourka! Ano dělá, že chápe ale naznačuje abych šel do .....e S něm jenom po dobrém a pomáhá to . Za rok a půl je to jiný kocour .
marťane, vyřídím manželce! Mám takové "cestovní sklo Tamron 18-200" no nic moc ale doma stále při ruce.

No jo, když to po sobě čtu, je to k smíchu. Myslím tím, že důsledně zasahuju, jen co se ke kytce přiblíží. Je to kdo z koho. Ale tu vodu do obličeje tak moc nemají rádi, že to vzdají.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

To marťan
Dobrá fotka kočky -zdá se mě že je teda trošku nakrknutá ne-li nasr :mrgreen: hříbátko je zvědavý.
To virens
Toníček je filuta.Líbí se mě druhá fotka jak se na někoho plíží. Zase dělá doma několik sportovních disciplín-plížení :) obratnost-rovnováha,skok daleký vysoký asi ze skříně na garnyž-vylučuju šplh po zácloně i když ?.Vystrkování drápků a okousávání -po takové dřině se ani nedivým že usne všude :mrgreen:
EvaJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EvaJ »

HAKI píše:To marťan
Dobrá fotka kočky -zdá se mě že je teda trošku nakrknutá ne-li nasr :mrgreen: hříbátko je zvědavý.
To virens
Toníček je filuta.Líbí se mě druhá fotka jak se na někoho plíží. Zase dělá doma několik sportovních disciplín-plížení :) obratnost-rovnováha,skok daleký vysoký asi ze skříně na garnyž-vylučuju šplh po zácloně i když ?.Vystrkování drápků a okousávání -po takové dřině se ani nedivým že usne všude :mrgreen:

Hanko, Toníčkův šplh po zácloně je naprosto precizní ! Viděla jsem to na vlastní oči :lol:
virens
Moderátor

Příspěvek od virens »

Haki, 374 vážný varování už bere vážně. Takže už ví, že to nemá dělat ale udělá to a bleskem uteče. Takže ví ale udělá a bere to jako hru . Je ještě v pubertě tak to tolerujem. Vyhrožování , že ho vrátíme do útulku už nebere vážně. Ví , že už jsme prošvihli termín a když se přijde pomazlit tak má odpuštěno.
HAKI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HAKI »

virens píše: a když se přijde pomazlit tak má odpuštěno.

TO JE JASNÝ prouhatej krátkej kožíšek který spokojeně přede. ;)
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

Tohle jsou fotky (bez úprav v postprocesu),nikoliv kresby... :mrgreen:
to virens... :!: :P
Přílohy
web.komiks.jpg
web.piškot.jpg
bersekr

Příspěvek od bersekr »

tvoje fotky su stale super. no jo, kdo to umi, ten to umi
Na reči ma fascinuje to množstvo výrazov pre veci, ktoré neexistujú. Napríklad pravda, sloboda, spravodlivosť,...
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Když už mi nekvete Stanhopea,tak posílám fotku z vlastní tvorby před 18lety.V té době jsem netušila,že mě ty kytičky tak chytnou a za pár let se jim budu věnovat.Fotka je mizerná uznávám.. :roll:
Přílohy
P8030032.JPG
Zamčeno