Vanda

Ascocentrum, Doritis, Phalaenopsis, Renanthera, Rhynchostylis. Vanda …
Odpovědět
mysicka

Re: Vanda

Příspěvek od mysicka »

ahoj, chtel jsem se zeptat, dnes jsme si objednal vandu od p.Lukscheitera. napsal sem email dle pokynu :) vybral jsem si v.pimsay x v.tarab waxy, nadherna :) jake mate zkusenosti? za jak dlouho mi prijde? co jsem si to tu procital tak snad jsem si vybral spravneho dodavatele :)
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

Dneska dopoledne jsem se málem zbláznil radostí, našel jsem květní stvol na mé modré vandě, ale to není všechno, při bližší kontrole jsem zjistil že jsou dva, už se strašně těšim až pokvete :-)) :-)) :-))
Jarní kvetení:
Obrázek
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

Výborně, tak potom nahoď foto :D
nina

Příspěvek od nina »

Tak mi už červená Vanda rozvila první květ. Není tak velký, jako když jsem ji před třemi a půl lety pořídila, ale bude jich hodně. Těším se, až bude celá rozkvetlá. Určitě ještě budou i větší.
PB034339.JPG
PB034341.JPG

Mám óóóbrovskou radost! :P
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

Moc pěkná, Nezapomeň fotnout, až bude kompletní.
orchidejky

Parádní, s tou velikostí ještě není nic ztraceno, protože květy vand v průběhu kvetení stále dorůstají ;)
Danicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Danicka »

Gratuluji vsem ke kveteni.Ja vytahuji vyhon ocima kazdy den.To Orchdejky: kterou Vandu presne mas? Nemas Sainsai blue nebo Tokio blue nebo tak neco? Nebo je tmavsi a jeste se dobarvi? S tou velikosti kvetu je to pravdu- u te Ascy me nastvalo,ze mely nejake kvety jen pres 5cm a ale poatupne se zvetsily i na 7cm.Jsem teda taky zvedava,jak budou velke a kolik jich bude vzhledem ke dvema vyhonum.Cervena Vanda se mi desne libi.Je od Lukscheitera?
orchidejky

Danicka píše:Gratuluji vsem ke kveteni.Ja vytahuji vyhon ocima kazdy den.To Orchdejky: kterou Vandu presne mas? Nemas Sainsai blue nebo Tokio blue nebo tak neco? Nebo je tmavsi a jeste se dobarvi? S tou velikosti kvetu je to pravdu- u te Ascy me nastvalo,ze mely nejake kvety jen pres 5cm a ale poatupne se zvetsily i na 7cm.Jsem teda taky zvedava,jak budou velke a kolik jich bude vzhledem ke dvema vyhonum.Cervena Vanda se mi desne libi.Je od Lukscheitera?

Modrá je Blue Magic, jsem na ní taky zvědavej, dvěma stvoly kvete poprvé, tak uvidíme
Ta červená je z obi :lol: Byl to dárek od mé ženy :D
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Nino,paráda blahopřeju i mě se červené moc líbí.. :P
nina

Příspěvek od nina »

Dnes jsem si šla do OBI pro květináč na přesazení Tlustice. A co jsem tam oběvila? Tuto Vandu v rozbité váze za 1/2 ceny. No, nekupte to!
PB064429.JPG

Ale půjde z ní ven, zrovna jako ta modrá
PB064434.JPG
Odpovědět