Hanko podívám se ,ale tak 40C bych tipla já.....mám to i přistíněné,jinak já jezdím v 5.30 do práce vstávám v 4.30 musím ještě krmit slepice apod.....já je spíš namáčím,ale v tom vedru jim bude asi líp když jsou v těch miskách,pak jdou zase pověstit......Věra
Hlásím teplota 45 st a stínovka 70%,uvařila bych tam kde co.....fakt u toho bych potřebovala někoho kdo mi poradí,ale ono to jen tak nebude.....klimatizace a pod nejde z finančních důvodů.......Věra
Věra píše:Hanko podívám se ,ale tak 40C bych tipla já.....mám to i přistíněné,jinak já jezdím v 5.30 do práce vstávám v 4.30 musím ještě krmit slepice apod.....já je spíš namáčím,ale v tom vedru jim bude asi líp když jsou v těch miskách,pak jdou zase pověstit......Věra
Věro, to je to nejhorší, co můžete vašim rostlinám udělat. To je přece normální, že v přírodě vyschnou orchideje na troud a nijak jim to nevadí (mimo malého počtu extrémně náročných druhů). V té vodě se vám zapaří a uhnijou. V lepším případě budou mít fleky na listech, ale to se tady už myslím probíralo...
Věra píše:Hanko podívám se ,ale tak 40C bych tipla já.....mám to i přistíněné,jinak já jezdím v 5.30 do práce vstávám v 4.30 musím ještě krmit slepice apod.....já je spíš namáčím,ale v tom vedru jim bude asi líp když jsou v těch miskách,pak jdou zase pověstit......Věra
Věro, to je to nejhorší, co můžete vašim rostlinám udělat. To je přece normální, že v přírodě vyschnou orchideje na troud a nijak jim to nevadí (mimo malého počtu extrémně náročných druhů). V té vodě se vám zapaří a uhnijou. V lepším případě budou mít fleky na listech, ale to se tady už myslím probíralo...
Radku, já je nemám ve skleníku, ten je prázdný i pelargonie jsem dala ven.... jinak je v pomiskách nechám přes noc a ráno je navěsím,právě že to rosení se se mi zdá slabé, v poledne jsem mimo domov,tak to řeším takhle. Vy jste myslel,že je mám ve skleníku? To bych právě ráda,ale nevím jak to udělat....Věra