cymbidium
Re: cymbidium
Bílá mi připomíná sníh,ten nemusím,ale tyto květy jsou krásné
To bílé je skutečně nádherné.
Já jsem neodolala a koupila si tohoto drobečka. Listy má max. 40 cm, i kvítky jsou drobné. Bohužel, žádná rozumná jmenovka u toho nebyla. Co myslíte, kam ji zařadit?
Já jsem neodolala a koupila si tohoto drobečka. Listy má max. 40 cm, i kvítky jsou drobné. Bohužel, žádná rozumná jmenovka u toho nebyla. Co myslíte, kam ji zařadit?
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
já bych řekla, že je hodně podobné tigrinum, ale je to jen můj odhad 
podoba tam je
, díky Evi.. Toto moje nemá shora květy dohněda, ale namíchané by tam být mohlo. A to je chladnomilné.
Nevím, proč exportéři orchidejí mají u všech orchidejí jednu jmenovku, kde se hlavně dozvím, že to nemám jíst.....
Nevím, proč exportéři orchidejí mají u všech orchidejí jednu jmenovku, kde se hlavně dozvím, že to nemám jíst.....
Ale to je přece zásadní informace.
Ahojky.Mám Cymbijku od loňska.Nechala jsem ji v chladné zimní zahradě.Když byli tepla,šla i ven za dveře na minibalkonek.Je to na severu.Ale pořád hlásí mrazíky.Bojím se jí tam nechat.Máte už ji někdo venku? 
Někde tady psal Míra, že teď potřebují teplo, aby dost narostly.
Dobrý den , ještě zaléváte cymba, pročetla jsem celé vlákno, cymbo jsem zdárně přezimovala, od května je na východní terase , hnojím, zalévám , přirůstají mu nové pahlízy, je vidět , že se mu daří. Mám ho od loňského podzimu. Teď jsem ho přestěhovala na slunce, pokud tedy ještě nějaké bude
a píše se zde, že by se mělo začít sušit, já jsem tedy zalívač
tak si neumím představit , že ho vůbec nebudu zalívat.Od kdy a do kdy je prosím sušíte a opravdu vodu vůbec
Děkuji , vím že je to zde popsáno a vše jsem pilně naštudovala , ale myslím si , že mi někdo řekne , že se může třeba trochu zalévat
děkuji pěkně
evulka píše:Dobrý den , ještě zaléváte cymba, pročetla jsem celé vlákno, cymbo jsem zdárně přezimovala, od května je na východní terase , hnojím, zalévám , přirůstají mu nové pahlízy, je vidět , že se mu daří. Mám ho od loňského podzimu. Teď jsem ho přestěhovala na slunce, pokud tedy ještě nějaké budea píše se zde, že by se mělo začít sušit, já jsem tedy zalívač
tak si neumím představit , že ho vůbec nebudu zalívat.Od kdy a do kdy je prosím sušíte a opravdu vodu vůbec
Děkuji , vím že je to zde popsáno a vše jsem pilně naštudovala , ale myslím si , že mi někdo řekne , že se může třeba trochu zalévat
děkuji pěkně
Cymbidia chtějí celoročně vlhko.