Právě kvete 3
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 3
Tři květináče a mnohem více nepropojených růžic.
Flíčky jsou i na nových listech. Měl jsem ta cymbídia vyhodit už dávno.
Karlos píše:Tři květináče a mnohem více nepropojených růžic.
Tak to je opravdu škoda.
Rozkvitli obidva ks Epicattleya Plicaboa. Tipujem to na Dancing Queen. Na jednej je 10 kvetov a druhej 5. Najlepšie je, že ked som ich kúpila, tak nikto nevedel čo to je a aké to je
Takže milo prekvapili. A veľmi sladko voňajú.
A ešte mi veľkú radosť robia dendróbia nobile, aj ked len hybridy. Prvý krát sa mi ich podarilo donútiť kvitnúť. A tiež som nevedela presne aké sú, len že budú svetlé, v čase kúpy už mali len zoschnuté kvety.
A nádherne narcisovo jarne voňajú...tak sviežo. Kvety majú velkosť až 5,5x6 cm v priemere.
A nádherne narcisovo jarne voňajú...tak sviežo. Kvety majú velkosť až 5,5x6 cm v priemere.
Krasne Ti to kvitne a to ze vonaju je uplne super!
Ja mam nobilko iba jedno, ale zatial sa nekamaratime. Ostalo preto bez vody a bude musiet zacat kvitnut, inak sa neudobrime 
Betina2 píše:a ešte tiež hybridy, ale mne to nevadí
Pěkné, ta poslední vypadá jako Phal. Philadelphia, měla by mít strakaté listy.
Betina2 píše:A ešte mi veľkú radosť robia dendróbia nobile, aj ked len hybridy. Prvý krát sa mi ich podarilo donútiť kvitnúť. A tiež som nevedela presne aké sú, len že budú svetlé, v čase kúpy už mali len zoschnuté kvety.
Krásně kvetou
Ta epicattlea je moc krásná.
Krásně vám kvetou. Mně se teď rozvila tato malokvětá tečkovaná, byla zadarmo, jinak by ji vyhodili.