U lupnutí jsem nebyla,bylo to v noci..olaw píše:Marti, krásnej seriálek. Takže u lupnutí jsi byla? Já jsem ještě neměl to štěstí.
Stanhopea
Re: Stanhopea
Letos to vypadá dobře. St. tigrina jedna 2 stvoly a druhá 3. St. tigrina var.rubra zatím tlačí jeden.
Krása Míro, těším se na foto až rozkvetou
. Ta moje pořád roste jak zelí ale čudlík nikde neleze
. Tak snad někdy... 
Tyto orchideje jsou prostě nádherné, těším se na květy... 
Míro u mě budou taky 2,ale jen se bojím,že to neuvidí Šárka v sobotu odlétá......Věra
Moje Stanhopea..podle Míry tigrina..podle Pavla nigroviolacea mi dělá letos radost..ke 2 květům které jste již viděli rozkvetl z druhého stvolu ještě 1 květ a tak si ještě dovolím

a to není ještě všechno..za necelé 3 r. co ji mám ,přirostly 4 pahl...teď jich leze 6.. mám velkou radost..přeji všem dočkat se tohoto kvetení a nádherné vůně,která prostupuje i za dveře..

a to není ještě všechno..za necelé 3 r. co ji mám ,přirostly 4 pahl...teď jich leze 6.. mám velkou radost..přeji všem dočkat se tohoto kvetení a nádherné vůně,která prostupuje i za dveře..
Přikláním se k nigroviolacea. ale odborník nejsem, Každopádně je to krásné podívání
No to je nádhera ach ach
a jsem překvapená , že je máte v bytě, jako Apolenka že..strašně se mi líbí , ale nevím , jestli bych jim dokázala poskytnout v bytě to, co potřebují
kde to máte zavěšené u stropu ?
košík mám zavěšený na záclonové tyči bez záclonevulka píše:No to je nádhera ach acha jsem překvapená , že je máte v bytě, jako Apolenka že..strašně se mi líbí , ale nevím , jestli bych jim dokázala poskytnout v bytě to, co potřebují
kde to máte zavěšené u stropu ?