pozvánka
Re: pozvánka
Ahojky, já si samozřejmě pamatuju, odkud ta slivovice byla, to jenom Jára si ze mě dělá srandu
Moc hezky jsem si to dneska užila, díky vám všem! Věro, díky za pozvání. Hanka
PS: a teď už zase bude psát Jára...
Já tedy tu slivovici bohužel osobně pochválit nemůžu, protože jsem musela abstinovat, ale podle toho, jak dobrou náladu po ní někteří z účastníků měli soudě ...
Jinak bych také ráda ještě jednou poděkovala jak panu Mandlíkovi, tak panu Kalousovi za cenné rady, a panu Mandlíkovi stejně jako Jarda za dárek, neb jsem také dostala jedno z těch velkých denrobií kingianum alba. Musím potvrdit, že je velice milý a příjemný společník. A Věře děkuji za pelargonie.
Jsem ráda,že se Vám u mě líbilo,třeba se nás sejde příště ještě víc,nicméně, guláš mi pochválili všichni nikdo ničím netrpěl, byl zde i výběr botaniky, Vandy se prodali všechny a prosím Ninu o fotku a posouzení i to co se týká ceny,,,ale jak tu psal Jarda a ostatní nejde vždy jen o peníze, myslím,že sobota tomu nasvědčovala .
Krásný zbytek víkendu přeje Věra
Krásný zbytek víkendu přeje Věra
A jak já říkám Kalousovi i Mandlíkovi jsou to horalové......
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Věro, taky díky, mně jen mrzí, že jsem nemohla pobejt dýl, příště se na všechny vy..bodnu a přijedu sama, doufám že to za rok budeš mít sílu zopakovat. Bylo to bezva. A to Jardovo cym. devonianum bylo naživo úžasné.
Věra píše:Včera jsem se dozvěděla,že Ludo odjíždí mimo republiku až za 3 neděle....dobrá zpráva pro ty co chtěli spojit mojí akci s Ludem.....
Věro, prosím, kdy se Ludo vrátí? děkuju, G.
Ve středu v noci.......
děkuju, Věro
Jinak mám dobrou zprávu, v polovině srpna se uskuteční na mé přání i tedy jiných setkání pěstitelů orchidejí,kterého se zůčastní znovu p. Mandlík, V.Kalous a Ludo Verdych(osobně).....termín dohodnu tak měsíc dopředu.......
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
Bezvadný, to bych měla moct (to je blbá formulace
)