Prosím o radu a Vaše zkušenosti
Re: Prosím o radu a Vaše zkušenosti
Dobrý den,
dostal jsem tip na holubí rošty, napsal jsem jim ale nějak nekomunikují. Je to vyzkoušené , funguje to.
posílám kontakt na rošty: www: driml-napaječky.cz
katalogové číslo zboží je 23501. Rozměry jsou 35X35 cm.
dostal jsem tip na holubí rošty, napsal jsem jim ale nějak nekomunikují. Je to vyzkoušené , funguje to.
posílám kontakt na rošty: www: driml-napaječky.cz
katalogové číslo zboží je 23501. Rozměry jsou 35X35 cm.
Ty jsou bezva a koupit se dají i tady: http://www.holubnik.com/?link=vypis-pro ... rodukt=265
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Samamalo: to vypadá ideálně. Dík
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tam jsem to chtěl směřovat. Rošty od Drimla používám a jsem spokojený. Jsou levné, a dají se poměrně jednoduše upravit (destruktivně) na požadovanou velikost.
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Dobry den, chci se zeptat, jak resite prach na kytkach? Otirate jim poctive kazdy list hadrickem zvlast nebo se daji osprchovat? Myslim, ze tem hybridnim (treba katleyam) by osprchovani neuskodilo. Ale co botanika? Preci jen mi tece zkohoutku asi 400mikrosiemens...
Jo tedy občas, vezmu Phalaenopsis pod sprchou, ale botaniku rosím, tak problém nemám(tu tedy dešťovkou)....Věra
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Já kytky jednou za rok vynosím na vlahý letní déšť a je umyto
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
No jo, blahodárný letní deštík. Umí prý i pohnojit.
A jak to delaji parapetovi pestitele?
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Tercinka. Občas není špatné vzít rostliny proudem vody a pořádně propláchnout květináče. Co na tom že je voda tvrdší..... lepší než nic.
Dělá se to dokonce i opakovaně v nějakém intervalu x minut, což pomůže vyplavit jemné částečky a nějaké ty nahromaděné sloučeniny, ovšem ne všechny pochopitelně. Doporučují to pěstitelné pafíků, ale i jiné botaniky. Sprchování botaniky není problém, můžete je po osprchování ještě pomlžit dešťovkou, nebo RO vodou.... čímž naředíte tu tvrdou vodu, kterou jste použila jako proudový čistič.
Dělá se to dokonce i opakovaně v nějakém intervalu x minut, což pomůže vyplavit jemné částečky a nějaké ty nahromaděné sloučeniny, ovšem ne všechny pochopitelně. Doporučují to pěstitelné pafíků, ale i jiné botaniky. Sprchování botaniky není problém, můžete je po osprchování ještě pomlžit dešťovkou, nebo RO vodou.... čímž naředíte tu tvrdou vodu, kterou jste použila jako proudový čistič.