kalendář 2013
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: kalendář 2013
super, už se těším !
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Noooo, vypadá to více než slibně. Už se nemůžu dočkat
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
No,abych pravdu řekl-jsem zvědavý na vaše reakce,snad se bude líbit...
Udělal jsem pro to všechno,co umím,ale nejsem profesionál a tohle je první "profi" tisk kalendáře,doposud jsem je dělal sám.
Mám li být úpřimný-práce grafika je tam hodně poznat,ne na fotkách,do těch nešahal,ale ten zbytek je jeho dílo...

Udělal jsem pro to všechno,co umím,ale nejsem profesionál a tohle je první "profi" tisk kalendáře,doposud jsem je dělal sám.
Mám li být úpřimný-práce grafika je tam hodně poznat,ne na fotkách,do těch nešahal,ale ten zbytek je jeho dílo...
- miro
- Kontaktovat uživatele:
martane, jsou nekde vsechny fotky ktere budou v kalendari prosim? a jeste by mne zajimalo jak budou vypadat jednotlive stranky,bude to asi po mesicich vid?
jinak je to supr napad!!!!!! jsi frajer ze jsi se do toho pustil,skvela prace
jinak je to supr napad!!!!!! jsi frajer ze jsi se do toho pustil,skvela prace
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
Miro,pár stránek zpátky je seznam kytek,prakticky všechny fotky tady v průběho letošního roku byly.Dávám na ukázku fotku "července"...
Je tam vyfoceno 12 botanických střevičníků,které mi letos stihly vykvést (10 paphiopedil a 2 phragmy).
A jinak-díky...

Celková fotka kalendáře o kvalitě příliš nehovoří,tak ještě přidám detail...

Je tam vyfoceno 12 botanických střevičníků,které mi letos stihly vykvést (10 paphiopedil a 2 phragmy).
A jinak-díky...
Celková fotka kalendáře o kvalitě příliš nehovoří,tak ještě přidám detail...
Naposledy upravil(a) marťan dne čtv 29. lis 2012 7:23:33, celkem upraveno 1 x.
Vypadá to nádherně!! Už se těším!!!
Ještě pár technických poznámek :
- K této činnosti mám oficiální oprávnění (výroba reklamních materiálů).
- Všechny peníze za kalendář půjdou na můj podnikový účet,takže budou řádně zdaněny.
- Neúčtoval jsem vám k ceně DPH,přestože já ho zaplatit musím.Bylo by to ještě o 60,-Kč dražší.
- Neúčtoval jsem k ceně ani dvě hodiny práce grafika (1200,-Kč + DPH),která byla navíc oproti původní cenové kalkulaci.
Zároveň je třeba říct,že jsem náklady s výrobou kalendáře zahrnul do svých firemních výdajů,a budu jej používat jako reklamu.
To jenom pro ty,kteří by měli obavu o "čistotu" této transakce, o případný daňový únik, či můj nadměrný finanční zisk...
- K této činnosti mám oficiální oprávnění (výroba reklamních materiálů).
- Všechny peníze za kalendář půjdou na můj podnikový účet,takže budou řádně zdaněny.
- Neúčtoval jsem vám k ceně DPH,přestože já ho zaplatit musím.Bylo by to ještě o 60,-Kč dražší.
- Neúčtoval jsem k ceně ani dvě hodiny práce grafika (1200,-Kč + DPH),která byla navíc oproti původní cenové kalkulaci.
Zároveň je třeba říct,že jsem náklady s výrobou kalendáře zahrnul do svých firemních výdajů,a budu jej používat jako reklamu.
To jenom pro ty,kteří by měli obavu o "čistotu" této transakce, o případný daňový únik, či můj nadměrný finanční zisk...
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
marťan píše:...
Tenhle je taky dost dobrej....
Hezký den
Pavel
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
pavelheger píše:marťan píše:...
Tenhle je taky dost dobrej....![]()
![]()
![]()
Hezký den
Pavel
- miro
- Kontaktovat uživatele:
martane,dekuji. vypada to fakt suprove. konence se nekdo do toho pustil a takhle nadherne se to povedlo !!!!!!!
marťan píše:Miro,pár stránek zpátky je seznam kytek,prakticky všechny fotky tady v průběho letošního roku byly.Dávám na ukázku fotku "července"...![]()
A jinak-díky...![]()
Celková fotka kalendáře o kvalitě příliš nehovoří,tak ještě přidám detail...![]()
Pekny den.