Drážďany 2012
Re: Drážďany 2012
Škoda jen, že se tam tak blbě fotí. Osvětlení je přímo bídné.
Loni mě z toho focení šíleně slzely oči ty příme bodovky jsou děsné
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
EvaJ píše:konečně se ozvala Peruflora
Objednávky posílejte do 24. února 2012
od Peruflory přišla potvrzená objednávka, jejich přirážka za CITES atd. činí 15%. Ceny jsou v dolarech.
- josef1josef
Ahojky vespolek,
Evi, kde že je ten soubor? Nějak ho nevidím
J.
J.
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
josef1josef píše:Ahojky vespolek,
J.
o jednu stránku zpět
- josef1josef
No to jsou ale fóry .....................
.
Dík.
J.
Dík.
J.
Ahoj všem, sesbírala jsem poslední zbytky drzosti a úpěnlivě prosím orchidkáře ze severní Moravy a přilehlých krajů, nejede náhodou někdo na výstavu do Drážďan vlakem? Moc bych ji chtěla navštívit, ale strašně ráda bych se i vrátila do Ostravy
. Nemám úplně odvahu jet sama, a tak bych se chtěla přidat. Přijedu (třeba do Olomouce
nebo přiskočím třeba do vlaku z Třince, řízky nasmažím a budu moc hodná!
Ale vážně, pořád hledám možnosti jak sama do Drážďan, nejsem sice úplný venkovan, ale jazykové znalosti jsou po letech velmi mizerné. Tak kdyby se někdo takový našel a byl tak moc hodný a ochotný, měl by můj nehynoucí vděk! Díky za shovívavost, Zdeňka
Ale vážně, pořád hledám možnosti jak sama do Drážďan, nejsem sice úplný venkovan, ale jazykové znalosti jsou po letech velmi mizerné. Tak kdyby se někdo takový našel a byl tak moc hodný a ochotný, měl by můj nehynoucí vděk! Díky za shovívavost, Zdeňka
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
zdenina píše:Ahoj všem, sesbírala jsem poslední zbytky drzosti a úpěnlivě prosím orchidkáře ze severní Moravy a přilehlých krajů, nejede náhodou někdo na výstavu do Drážďan vlakem? Moc bych ji chtěla navštívit, ale strašně ráda bych se i vrátila do Ostravy. Nemám úplně odvahu jet sama, a tak bych se chtěla přidat. Přijedu (třeba do Olomouce
nebo přiskočím třeba do vlaku z Třince, řízky nasmažím a budu moc hodná!
z Brna jezdí zájezdovým autobusem myslím, že to je se společností Alkatour