Právě kvete
-
Karlos
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete
Dejv: To je ale krásná žena na těch fotkách! S takovou v tropech........to museli černoši zírat.
To néééé,mažu je navlhčit 
Hani moc pěkné, už též močím klacek a šoupnu ho tam, mě se na klacku kytky zatím daří líp než v květináči, tak uvidím jak tato.
Pafko,taky se mi zdá,že jim to svědčí,ta jedna je namontovaná rok a teprve ted začala kvést,tak si myslím,že to bude dobré. 
Tak se musím taky pochlubit, nakvetl mi miltoniopsis, na čtyřech stvolech, sice jen po 2-3 květech na stonku, ale zaplaťpánbu za ty dary
po zimě jsem si nebyla jistá, jestli nesměřuje do věčných lovišt. Taky mi rozkvetla Encyclia cochleata na dvou pahlízách, tak přikládám fotky 
To je teda paráda!
Pavlo, nádherné kvetení, gratuluji
No,jasně nádhera. 
Díky 
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
[quote="dejv"]To Olaw:
Dalsi dva oddelky mam v kvetinaci, ale tam jdou hure. V tech plastovych kvetinacich mam katlejovy substrat jen jemnejsi a na povrchu raselinik- zjistil jsem ale, ze tvori koreny jen asi do poloviny a neprorusta cely kvetinac- z toho usuzuju, ze ma spise radeji vysychani a ne trvale mokry substrat.
Pro mnoho orchidejí používám průsvitné plastové misky s otvory. V bytě jdou tak lépe nežli na klacku.
Dalsi dva oddelky mam v kvetinaci, ale tam jdou hure. V tech plastovych kvetinacich mam katlejovy substrat jen jemnejsi a na povrchu raselinik- zjistil jsem ale, ze tvori koreny jen asi do poloviny a neprorusta cely kvetinac- z toho usuzuju, ze ma spise radeji vysychani a ne trvale mokry substrat.
Pro mnoho orchidejí používám průsvitné plastové misky s otvory. V bytě jdou tak lépe nežli na klacku.