Právě kvete 9
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 9
Tak to je dobrý váleček bych nějakej našla .Jak ty chlapi ,když jde do tuhýho ,dokáží vymyslet věci 
No, on je trochu truhlář a váleček mu z opěradel židlí furt padal. Nouze naučí Dalibora housti. 
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Já pleurothallis nemám .Ale zrovna co mám Lepanthes calodictyon a telipogoniflora je do teplejších podmínek ,vlhké stanoviště. A to asi máš .Já si spíš vybírám temperované nebo chladné druhy ale teplejších je taky dost. Nezbývá než to odzkoušet. Jsou teda některý titěrný ale zase se jich vejde hodně. :mrgreen:Nakonec i tsubotae je teplejší.lipo píše:A ještě něco k Lepanthesům, je některý, co byl šel i mně, tedy nějak tak si myslím, že s pleurothallisama ve vitríne třeba by mohl? Nebo jsem vedle?
Připsala jsem na jmenovku. Nejprve jsem měla seznam do Drážďan jako noha, pak jsem ho zahodila a na trochu větší jmenovku napsala Platystele umbelata, ty dva lepantesy se vešly k tomu a ještě je druhá strana, ta lesklá, na tu se blbě píše. Je mi jasné, že jmenovku ztratím, leda si ji přivázat na šňůrku na krk. 
je moc pěkná..povedla se
Něco kvete. 
Velmi uspokojivé jedno jak druhé.