Právě kvete 11
Re: Právě kvete 11
Hezké kvetení!
Krásné kvetení. Ta gouldiana je super! Mám ji také od p. Kláta a příští rok by se už mohla předvést 
To je první rozvitý květ. Teprve až se rozvine nejen ona, tak to nafotím. Letos to je vše hodně bohaté.
Jo, vidím že bude na stvolu úrodička
. Vždyť máte hezky velikou kytku. Já zatím 1,5 pahlízy a několik kořínků 
- Paphio
- Kontaktovat uživatele:
Odolává pokusům o opylení vlastním i cizím pylem, ačkoli by z ní byly krásné kříženiny. Snad by to šlo s nějakou mexickou Laelií, ale zde není důvod- je z nich nejhezčí (i když autumnalis má o něco větší květy)zaruba píše:Krásné kvetení. Ta gouldiana je super! Mám ji také od p. Kláta a příští rok by se už mohla předvést
Ten první snímek bych typoval na Miltonii flavescens nebo spíš na její hybrid s M. regnelii.
Květní stvoly má L. autumnalis ale na můj vkus hodně dlouhéPaphio píše:Odolává pokusům o opylení vlastním i cizím pylem, ačkoli by z ní byly krásné kříženiny. Snad by to šlo s nějakou mexickou Laelií, ale zde není důvod- je z nich nejhezčí (i když autumnalis má o něco větší květy)zaruba píše:Krásné kvetení. Ta gouldiana je super! Mám ji také od p. Kláta a příští rok by se už mohla předvést
Trošku omyl.Je to Miltasia Aztek x Miltonia Castenea.mácha píše:Ten první snímek bych typoval na Miltonii flavescens nebo spíš na její hybrid s M. regnelii.
Některá hybridní Cymbidia jsou neodolatelná