Já se picnu, ta je nádherná. Mohu později vyměnit za Dryadellu cristatu. Mám jí krátce a tak ještě není na rozdávání. Tahle je bombová. Oběma gratuluju.
olaw píše:Já se picnu, ta je nádherná. Mohu později vyměnit za Dryadellu cristatu. Mám jí krátce a tak ještě není na rozdávání. Tahle je bombová. Oběma gratuluju.
dneska jsem v praze narazil na spousty krásných katlejí křížených ze sophronitisem a skalními laeliemi, dokonce jsem v žitné ulici koupil slevněnou za 130kč... tak to byla jakási odměna za to, že jsem nemohl letos do drážďan každopádně třeba v lidické ulici jich mají spoustu po 350kč... krásné červené elegantní květy!
nechtěl jsem zakládat nové téma... a říkal jsem si, že se tam třeba někdo bude chtít vypravit... myslím, že červená barva je luxusní...takže to určitě někdo uvítá a půjde si nějakou koupit... (každopádně mi teď ta jedna kvete )
Krasne barvy tech katlejek-ja sem hodim neco pro falenakysty a taky Vandare-tmave vinovy falik byl koupeny jako dkvetly s malymi vyhonky a je hodne tmave vinovy,ale foceny proti slunicku,ten duhovy je muj-po 3 letech se odhodlal a kvete a je takovy sametovy a ten vyhon od nove Vando-Ascdykoupene pred 14 dny od Luksche roste pekne.Barva ma byt zlato-oranzova,tak jsem napnuta jak ksandy.At nam pekne sviti slunicko,aby se poupatka pucala a kvetla.
Paphiopedilum barbatum v. nigricans, mám ho od podzimu od Paphia. moje zásluha na kvetení je letos pouze ta, že jsem mu třeba neulomila květní stvol, jak já to umím ....