Marťane, já hrozně moc toužila po Phrag. besseae, jenže jsem se ho taky moc bála, tak jsem šla nejprve do tohoto lacinějšího a když jsem nahlédla, že se jich bát nemusím, zase nebyla na trhu "bessinka". Ovšem konec dobrý, všechno dobré - Phrag. besseae mám už přes týden doma
Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Děkuju všem, snad to zvládnem a budu sem moci dát foto
.
Marťane, já hrozně moc toužila po Phrag. besseae, jenže jsem se ho taky moc bála, tak jsem šla nejprve do tohoto lacinějšího a když jsem nahlédla, že se jich bát nemusím, zase nebyla na trhu "bessinka". Ovšem konec dobrý, všechno dobré - Phrag. besseae mám už přes týden doma
.
Lenko,tak krásná orchidej za trochu odvahy stojí,a pokud jsi takhle zvládla pearcei,zvládneš i besinku...
Posílám fotku jedné obří maxilárie (listy až 65 cm).Je napevno na skále,takže se dost blbě fotí.Ale květ stojí za to...
Dodatečně ještě jedna fotka ,květ není ještě úplně rozvinutý...
Posílám fotku jedné obří maxilárie (listy až 65 cm).Je napevno na skále,takže se dost blbě fotí.Ale květ stojí za to...
Dodatečně ještě jedna fotka ,květ není ještě úplně rozvinutý...
Naposledy upravil(a) marťan dne sob 21. črc 2012 21:13:26, celkem upraveno 2 x.
Hezký kvítek i foto,
marťan píše:Posílám fotku jedné obří maxilárie
Ježiš, ta je nádherná. Jak je ten květ velký? Vyfotil byste celou rostlinu?
to olaw-určitě ji ještě vyfotím ,počkám jenom,až se květ pořádně rozvine.Zatím je cca 5 x 3 cm na krátkém silném stonku (7 cm)... 
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
moc pěkná, květ by velikostí vyhovoval, ale rostlina je trochu obří 
to Eva-to teda je,na celkový pohled jsem musel vzít hoodně široký objektiv... 
To je fakt obřík. Květ je fakt moc pěkný
marťan píše:to Eva-to teda je,na celkový pohled jsem musel vzít hoodně široký objektiv...
No tak to je vážně macek