Právě kvete 7
Re: Právě kvete 7
No hezké kousky máš!
Je to radost....
Malá radůstka, která kvete velice krátce a je těžké ji chytit a to Flickingeria aureiloba.
Moc pěkná. Škoda, že nevydrží.
Na druhém obrázku je hybridní Dendrobium phalaenopsis. Ale líbilo se mi, tak je moje. Mám ho už pár let, ale protože se mi do něj pustily sviluše, tak mi dva roky nevykvetlo. Teď má už výhony čisté a tak se odvděčilo kvetením. Ne moc bohatým, ale přece 
Pěkná úrodička... Masdeválka a Dendro jsou tedy super! Jinak Coel. speciosa je úžasná kytka - kvete mi prakticky pořád.... Kolik květů nejvíc ti udělala na stvolu_

Zdeno, pěkné kvetení , to Dendr. phalaenopsis je opravdu moc pěkné, takové jiné, líbivé
Marto krásné kousky ti kvetou, líbí se mi všechny
Marto krásné kousky ti kvetou, líbí se mi všechny
Teta píše:Pěkná úrodička... Masdeválka a Dendro jsou tedy super! Jinak Coel. speciosa je úžasná kytka - kvete mi prakticky pořád.... Kolik květů nejvíc ti udělala na stvolu_
4...ale největší je vždy ten první
Marto, to je parádní kvetení, decumana je nádherná a comparettie jakbysmet. I ty ostatní, Hibiki nádherné, každý ho má krásné, jen já mám takovou chudinku. Ale snad mi taky doroste do takového krasavce, jako máš ty. Coelogyne je krásná, no prostě moc pěkné