Právě kvete 4

Místo pro fotografie Vašich (orchidejových) miláčků
Zamčeno
Zdenka

Re: Právě kvete 4

Příspěvek od Zdenka »

Připomíná equestris. Je moc pěkný
radzak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radzak »

Zdenka píše:Připomíná equestris. Je moc pěkný

To je equestris. Je to pod fotkou napsané ;) .
http://www.webareal.cz/kvetyzlucni
Podstatnou součástí kultury je NAUČIT SE ORCHIDEJE POZOROVAT
jitol

Příspěvek od jitol »

jitol píše:Po delší době zdravím. Všem vám to krásně kvete-je to radost. Mě teď něco podobného vykvetlo, ale fakt nevim co to je, bude to asi nějaký mišunk. Jestli někdo poradí co to je budu ráda, to je noname, který fakt nevim. :?: U mě na balkóně se jí jak se zdá líbí-kvete tedy pravda po roce poprvé.

Nikdo neporadí??? :?:
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

radzak píše:
olaw píše:Takto to vypadá trochu lépe. :D

Na té kůře vypadá opravdu moc pěkně. Jen jsem zvědavý jestli se bude také tak rozlézat jako v květináči.

Radku, když tak mám nůžky. :lol: :lol: :lol:
Na klackách mám několik druhů, které se rozlézají, tak je budu muset víceméně kočírovat.
No, zatím nevypadá, že by se nějak moc sápala ven z klacku. Uvidíme. Třeba se z toho stane jedna koule a klacku nebude potřeba.
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

jitol píše:
jitol píše:Po delší době zdravím. Všem vám to krásně kvete-je to radost. Mě teď něco podobného vykvetlo, ale fakt nevim co to je, bude to asi nějaký mišunk. Jestli někdo poradí co to je budu ráda, to je noname, který fakt nevim. :?: U mě na balkóně se jí jak se zdá líbí-kvete tedy pravda po roce poprvé.

Jo, s těmahle kytkama je to těžké. Určitě to bude nějaká Miltassia, ale jaká, to je ve hvězdách. Je jich mraky, květy mohou mít podobný, ale otočí se rodič, hned to má jiné jméno a tak se ani podle fotek na googlu nedá přesně říct, že je to ten a ten hybrid. Miltassia je to určitě. Chladnomilná po Miltonii nebo teplomilná po Brasii? Toť otázka. Většinou tyto hybridy vznikají, aby snášely pokojové podmínky a tak by jsi se k ní měla nejspíš chovat. Bude to podobné, jako všeobecná Cambria, i když tady nebude zastoupeno tolik rodů.
olaw
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od olaw »

Dost podobné jsou Miltassia Shelob 'Tolkien' nebo Shelob "Webmaster"
jitol

Příspěvek od jitol »

olaw píše:
jitol píše:

Jo, s těmahle kytkama je to těžké. Určitě to bude nějaká Miltassia, ale jaká, to je ve hvězdách. Je jich mraky, květy mohou mít podobný, ale otočí se rodič, hned to má jiné jméno a tak se ani podle fotek na googlu nedá přesně říct, že je to ten a ten hybrid. Miltassia je to určitě. Chladnomilná po Miltonii nebo teplomilná po Brasii? Toť otázka. Většinou tyto hybridy vznikají, aby snášely pokojové podmínky a tak by jsi se k ní měla nejspíš chovat. Bude to podobné, jako všeobecná Cambria, i když tady nebude zastoupeno tolik rodů.

Jeee, tak to strašně moc děkuju za info-to je super, alespoň něco-já jmenovku vzdala, protože je to jediný kousek, který fakt není "taknějak" identifikovatelný-tedy pro mě :oops: . Je to ale pěkný trsík a teď když vykvetl ve stínu v podmínkách zaskleného balkónu mi udělal velkou radost. Je fakt, že se snažím-v zimě je balkón maximálně izolován proti mrazu (zasklený a utěsněný) a v létě větrám co to jde a žaluzie proti slunci jsou samozřejmostí. ;)
Zdenka

Příspěvek od Zdenka »

radzak píše:
Zdenka píše:Připomíná equestris. Je moc pěkný

To je equestris. Je to pod fotkou napsané ;) .

To jsem ale trubka :oops:
marťan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marťan »

První focení,je ještě trochu "zmuchlaný"... :mrgreen:
Přílohy
web.paphiopedilum.superbiens.jpg
web.paph.superb.habitus.jpg
Marta1

Příspěvek od Marta1 »

Fotky lepší neumím,omlouvám se

Obrázek

Obrázek při tomto kvetení měla 10 kvítků,rostlina nic moc,ale krásně voní

Obrázek Obrázek je to takové nic když přišla,tak jsem nevěřila,že vůbec poroste ,ona roste ,zakvetla i když, je od dubna, tak to není moje kvetení
Zamčeno