tak to jsme dopadli stejně. Akorát já ji koupila před dvěma lety a listy to samé. Spinká někde na kompostěmarťan píše:to olaw-Aspasia lunata byla mezi prvníma botanikama,které jsem na začátku roku koupil.Bohužel měla na listech podezřelé skvrny,a to i na nově narůstajících,takže teď roste v rajské zahradě tam někde nahoře.Jsem rád,že se můžu pokochat alespoň tou Tvou...![]()
Právě kvete 4
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě kvete 4
Mně se zase víc líbí ta EriaKyra píše:Jardo, gratuluju, ta Aspasia vypadá obvzlášť pěkně.
Krásně voní. Hodně sladce. Ne moc intenzivně, takže moc příjemné.radzak píše:Mně se zase víc líbí ta EriaKyra píše:Jardo, gratuluju, ta Aspasia vypadá obvzlášť pěkně..
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Řekla bych že i pěstování kytek může takto vypadat pro člověka který není řádně potrefenlukas.kresina píše:Dobrý fotograf občas musí dělat věci, jako by právě utekl z blázince, to prostě patří k věci.
Nakvetl třetí květní stvol,květy se objevují střídavě na všech třech.Tento květ se otevřel směrem ke mně,takže se dal docela dobře vyfotit,rostlina je zasazená napevno... 
Je to vážně moc pěkná kytička
HAKI,chtěla jsi poupata,tak tady jedno máš...
P.S...s tou ušankou vypadá jako Serjoža...
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
PĚKNÝTo je čekačka co?Člověk by i pomohl....... 
Marťane, ty tedy umíš fotit, škoda že na to nemám dost času....Věramarťan píše:HAKI,chtěla jsi poupata,tak tady jedno máš...![]()
Věrko díky...
Ovšem- bez toho času to nejde,tohoto "rudocha" jsem fotil asi půl hodiny,a to mám na foťáku všechno přednastavený a odzkoušený...
Ovšem- bez toho času to nejde,tohoto "rudocha" jsem fotil asi půl hodiny,a to mám na foťáku všechno přednastavený a odzkoušený...