No, já bych tu fotku také tak černě neviděl . Zatraceně hodně u ní záleží na nastavení monitoru. U LCD také na úhlu pohledu. Teď mi přijde, že mám před sebou zcela jinou fotku, než jsem měl dopoledne u jiného complu Ty paprsky (co jsem tam dopoledne neměl) jsou geniální. Marťane, asi si kvůli holkám budeš muset pořídit bělouška Hezký den Pavel
No já tam ty paprsky taky vidím-proto vlastně pocitově a i pohledem vím ,že přichází slunce. Ten bílej kůň v nás holkách?asi je nějak zakodovanej jako-rytíř na bílém koni - hm…..koukala jsem na jiné stránky Marťana ,nevím jestli tam jsou všechny fotky(asi ano) -bílej kůň opravdu nenalezen.Třeba se bílá až tak nehodí ke šlechtění .Tak na barvě určitě nezáleží……………….jsou tam jiní fešáci.
matěj má hezčí "čumáček" a kaskády super ! Dovolenou si samozřejmě užij podle svých představ. na té fotce kaskád se mi zdá, že tam nahoře vlevo je nějaké poupě, ale moje oči, to teda není nic moc... pokud se nepletu, prozraď, čí je to poupátko
Evo,díky za nakouknutí... Nahoře je Laelia alaori (zasazená),pod ní Bulbophyllum putidum (montované),které sice do jihoamerického biotopu vůbec nepatří,ale zdá se,že je mu to jedno... Dovolenou si užívám doma a fotím na zahradě brouky a šneky...