Právě kvete 5
Re: Právě kvete 5
Auliza ciliaris s takto širokými petaly se hned tak často nevidí a ten třepenitý pysk je naprosto úžasný. Peli, moc pěkný květ 
Zase změna. Já ji mám jako Epidendrum ciliare 
Ale abych to nezamluvila, krásné květy, gratuluju
Hezky Ti to kvete,peli...
Taky ho mám ráda 
to Peli - moc pěkný fotky,i kytky,hlavně auliza,bulbo a ludisia-i když tam trochu zavazí zapomenutá cedulka,ale kytka je super...
to evulka-pěkná fotka,pro lepší kompo by bylo třeba posunout květ trochu nahoru,nebo fotku nahoře oříznout...
to evulka-pěkná fotka,pro lepší kompo by bylo třeba posunout květ trochu nahoru,nebo fotku nahoře oříznout...
Tak, po dlouhých šesti letech vykvetl tento hybrid, asi oncidia, po dvouletém pobytu ve vitríně, roste velmi pomalu, jen 6 pahlíz za celou dobu.První květ se otevřel před více než týdnem a pysk má velikost padesátikoruny, původní květní vrchol sežral slimáček a toto je druhý, který naštěstí dorostl, protože já si už ani nepamatovala co to pěstuji za kytku 
marťan píše:to Peli - moc pěkný fotky,i kytky,hlavně auliza,bulbo a ludisia-i když tam trochu zavazí zapomenutá cedulka,ale kytka je super...![]()
![]()
Marťane děkuji a máš pravdu
Pafko krásné sluníčkové oncidko