Hanko mám ji taky, na netu jsem ji našla jako Miltonia Sunsethanka2 píše:Včera jsem skákla do hornbachu a ulovila tuhle kytičku.Jestli je to nějaká Miltonie nebo Miltoniopsis nemám vůbec zdání.Tak bych chtěla přibližně vědět o co jde at můžu přizpůsobit podmínky.Na štítku bylo klasicky Orchidee,tot vše.Díky za pomoc.
Prosím o identifikaci :-)
Re: Prosím o identifikaci :-)
- hanafaranova
Prosím, nevíte co to je? Asi budu muset počkat, až se květy otevřou? Díky
Hanko, něco ze skupiny katleje a spol., ale dost možná, že to neurčíš přesně ani s květem v ruce.
-
Gabča.H
- Kontaktovat uživatele:
Copak je tahle kráska zač?
tak už to vím Haraella odorata 
- hanafaranova
Ahojte, už je taková krásná, jen kdyby zasvítilo slunce...Hanahanafaranova píše:Prosím, nevíte co to je? Asi budu muset počkat, až se květy otevřou? Díky
- hanafaranova
Prosím, můžete mi někdo říci, co mi to začalo kvést? Dostalo se to ke mně, bezejména, jinak by to skončilo na kompostu. Myslela jsem si, že je to nějaké oncidium, ale znám jen sweet sugar a tohle má jiný květ. Díky Hana
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle by mě také zajímalo, co to je. Moc se mi to líbíhanafaranova píše:Prosím, můžete mi někdo říci, co mi to začalo kvést? Dostalo se to ke mně, bezejména, jinak by to skončilo na kompostu. Myslela jsem si, že je to nějaké oncidium, ale znám jen sweet sugar a tohle má jiný květ. Díky Hana
- hanafaranova
Tato orchidej se mi v Chotči moc líbila, ale nevím co by to mohlo být.Neměla na sobě nic, než cenovku. Nevíte, prosím, která to je? Děkuji, Hana