FATA MORGANA 2010

Reportáže z výstav, pozvánky ...
Odpovědět
miro
Kontaktovat uživatele:

Re: FATA MORGANA 2010

Příspěvek od miro »

tak ja sem tam nakonec nesel.vstal jsem v 7.00 s tim ze tam pojedu ale nakonec jsem se na to vykaslal.bud tam nepojedu vubec nebo se tam vydal pristi tyden,ale ne pres vykend.
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší.
Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
Pavla5

Příspěvek od Pavla5 »

Tak pokud jste někdo nešel nebo chcete znovu potěšit oči, koukněte na http://pavlahan.rajce.idnes.cz/Fata_Morgana_2010/ dala jsem tam nějaké fotky. Je to jen sem tam něco, měla jsem sebou malé dítě tak to bylo takové rychlé... :)
nina

Příspěvek od nina »

Já vím, byla jsem tam taky. Snad ale příště bude líp. Větší plac by nebyl marný. I to kochání by bylo příjemnější. No nechť, i tak to byla nádhera.
Katka píše:rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší.
Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....

Věra
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kajmii »

Věro.
To je bezva, že jste doplnili zboží, chystám se tam ve čtvrtek ráno, tak doufám, že na mě zbydou nějaká bulbophylla...
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy
Pavla5

Příspěvek od Pavla5 »

Jejej, určitě jsem to s těma cenama nemyslela jako okrádání :? , spíš jen, že byl zmatek a zbytečné dohadování a to byl teprve pátek. Já jsem tedy zaplatila, co se po mě chtělo :D . Nebyl právě šikovný systém s těma cenovkama sem-tam někde a umím si představit, co udělají někteří vyčúránci.. takže to bylo myšleno jako upozornění co lze čekat a nedohadovat se. Jestli si někdo uškodil, tak spíš prodejce. Sama taky vypomáhám na prodejní výstavě, i když v jiném oboru a vím, co se někdy děje.

Věra píše:Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....

Věra
pavelheger
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelheger »

Pavlo, tento "systém" jak říkáš, je u prodejců orchidejí naprosto běžný. Ať nakupuješ v Praze, Drážďanech nebo Vídni. Po pár letech nakupování po výstavách to už člověku ani nepřijde. Ostatně v mnoha superhypermegagigamarketech s čímkoliv to také nebývá nic výjimečného a tak se u pokladny člověk diví kolik to zase po něm chcou :lol:
Hezký den
Pavel
Gabča

Příspěvek od Gabča »

Věra píše:Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy

Věro, mluvila jsem s pí Mariannou, mám kytku přivézt ukázat, pak se uvidí. Předpokládám, že bych to za něco vyměnila, ale jestli dovezli Paphiopedila, tak bych si možná i koupila nějaké navíc. Nebyl by seznam, co je k mání, že bych na to mrkla na netu a ev. si zabukovala? Děkuju.
Odpovědět