FATA MORGANA 2010
- miro
- Kontaktovat uživatele:
Re: FATA MORGANA 2010
tak ja sem tam nakonec nesel.vstal jsem v 7.00 s tim ze tam pojedu ale nakonec jsem se na to vykaslal.bud tam nepojedu vubec nebo se tam vydal pristi tyden,ale ne pres vykend.
Pekny den.
http://luludi.rajce.idnes.cz/
http://luludi.rajce.idnes.cz/
- Katka
- Kontaktovat uživatele:
rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší.
Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
Nino a to měli letos ten prodej rozšířeý - vloni byl pan Dvořák nahoře na patře v tropech a Terra v tom průchodu k chladnému skleníku, tam se nedalo už vůbec hnout.Přijde mi, že přišlo letos mnohem víc lidí než vloni.
Tak pokud jste někdo nešel nebo chcete znovu potěšit oči, koukněte na http://pavlahan.rajce.idnes.cz/Fata_Morgana_2010/ dala jsem tam nějaké fotky. Je to jen sem tam něco, měla jsem sebou malé dítě tak to bylo takové rychlé... 
Já vím, byla jsem tam taky. Snad ale příště bude líp. Větší plac by nebyl marný. I to kochání by bylo příjemnější. No nechť, i tak to byla nádhera.
Katka píše:rozumný nápad, jestli máš možnost ve všední den, bude to lepší.
Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....
Věra
Věra
- kajmii
- Kontaktovat uživatele:
Věro.
To je bezva, že jste doplnili zboží, chystám se tam ve čtvrtek ráno, tak doufám, že na mě zbydou nějaká bulbophylla...
To je bezva, že jste doplnili zboží, chystám se tam ve čtvrtek ráno, tak doufám, že na mě zbydou nějaká bulbophylla...
Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy
Jejej, určitě jsem to s těma cenama nemyslela jako okrádání
, spíš jen, že byl zmatek a zbytečné dohadování a to byl teprve pátek. Já jsem tedy zaplatila, co se po mě chtělo
. Nebyl právě šikovný systém s těma cenovkama sem-tam někde a umím si představit, co udělají někteří vyčúránci.. takže to bylo myšleno jako upozornění co lze čekat a nedohadovat se. Jestli si někdo uškodil, tak spíš prodejce. Sama taky vypomáhám na prodejní výstavě, i když v jiném oboru a vím, co se někdy děje.
Věra píše:Jinak nicméně děkuji za pochvalu a ještě k cenám: aby si někdo nemyslel,že jsme chtěli někoho okrádat, tak nám lidi měnili cenovky a ty levnější dávali na ty dražší, to pak pohlídejte,ale měli jsem údaje, kterých jsme se drželi.Je možné,že i něco ukradli, to je taky druhá stránka věci.....
Věra
-
pavelheger
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pavlo, tento "systém" jak říkáš, je u prodejců orchidejí naprosto běžný. Ať nakupuješ v Praze, Drážďanech nebo Vídni. Po pár letech nakupování po výstavách to už člověku ani nepřijde. Ostatně v mnoha superhypermegagigamarketech s čímkoliv to také nebývá nic výjimečného a tak se u pokladny člověk diví kolik to zase po něm chcou
Hezký den
Pavel
Hezký den
Pavel
Věra píše:Kajmi, Bulbophylla tam jsou,ale jestli máš konkrétní požadavek zavolej večer radši později Marianně a přivezou nebo dají stranou, doplňovali se hlavně Catleye a Paphiopedila. Já tam budu o víkendu....jinak tam má Ludo korek za 50Kč,kůra, míchaný substrát obohacený o nějaké minerály a měl by dovézt vázy na Vandy
Věro, mluvila jsem s pí Mariannou, mám kytku přivézt ukázat, pak se uvidí. Předpokládám, že bych to za něco vyměnila, ale jestli dovezli Paphiopedila, tak bych si možná i koupila nějaké navíc. Nebyl by seznam, co je k mání, že bych na to mrkla na netu a ev. si zabukovala? Děkuju.