Prodej orchidejí

Nabízíte nebo sháníte nějaké orchideje, knihy, vitríny, substráty ...?
Odpovědět
kajmii
Kontaktovat uživatele:

Re: Prodej orchidejí

Příspěvek od kajmii »

Terra koruna bere netový prodej dost vlažně...spíš tam asi zavolat, mě třeba objednávku na živou exotiku nepotvrdili a nejsem jedinná.
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

To co píše Kajmi je pravda,pokud budete něco chtít dovézt na burzu,tak mi napište, vyřím to. Pojedu ale až v únoru,teď nic nového Ludo nemá....
Věra
Gabča.H
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gabča.H »

Věra píše:To co píše Kajmi je pravda,pokud budete něco chtít dovézt na burzu,tak mi napište, vyřím to. Pojedu ale až v únoru,teď nic nového Ludo nemá....
Věra

Jste hodná, ale jak jsem psala jsem naprosto nepojízdná navíc se dvěma malými prcky, takže jsem vysloveně odkázána na internet a občasné nákupy v hypermarketech :roll: Ale i tak děkuji
Věra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Věra »

Gabčo, napište mi to na email až to budete chtít a já to zařídím, pošlou Vám to.....Věra
jakuku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakuku »

Gabča.H píše:Tak jsem znovu procházela stránky různých prodejců a nemůžu nikde najít, že by prodávali phalaenopsisy. Jedině u Terra koruny a tam nejsou ceny. Moc by se mi líbilo mít i jiné barvy než mají v OBI. Flekaté, žilkované, mini, netradiční barvy. Kde se dají kromě zahraničí sehnat?

Když seš kousek od Ostravy tak proč nezajdeš do Hornbachu tam mají pokaždé velký výběr phalů zajímavé barvy
Paphio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paphio »

Ludo mívá lepší.
Gabča.H
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gabča.H »

jakuku píše:
Gabča.H píše:Tak jsem znovu procházela stránky různých prodejců a nemůžu nikde najít, že by prodávali phalaenopsisy. Jedině u Terra koruny a tam nejsou ceny. Moc by se mi líbilo mít i jiné barvy než mají v OBI. Flekaté, žilkované, mini, netradiční barvy. Kde se dají kromě zahraničí sehnat?

Když seš kousek od Ostravy tak proč nezajdeš do Hornbachu tam mají pokaždé velký výběr phalů zajímavé barvy

Hornbach je pro mě trošku z ruky a co vím, tak vyjde oproti Baumaxu a OBI draho a myslím, že nabízí totéž co ty druhé dva. neříkám, že namají hezkou nabídku, mám od tamtud spoustu hezkých rostlin, jen bych řekla, že 80% jich je víceméně fialových,19 % čistě bílých a to zbylé procento je hned pryč :roll: Třeba flekatý mám pouze jeden a mohla jsem si za celou dobu vybrat ze dvou rostlin, jedna byla napadena nějakou chorobou tak, že jsem ani já (a to jsem dost velký blázen) nenašla odvahu si ho vzít, druhý má něco s vrcholovým lístkem, který vypadá jako ucvaklý, takže doufám, že i přesto poroste. :?: Chtěla bych prostě i něco jiného, nemám bohužel možnost dojíždět do Ostavy nějak pravidelně, snad až se vrátím do práce se to zlepší ;)
jana23

Příspěvek od jana23 »

Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? http://www.pokojovky.cz/e-obchod/eshop/ ... -ORCHIDEJE
hanka2

Příspěvek od hanka2 »

Když jsem si porovnala fotky,tak se mi jeví,že ty kvítka berou od Schwertera.. 8-)
orchidejky

Příspěvek od orchidejky »

hanka2 píše:Když jsem si porovnala fotky,tak se mi jeví,že ty kvítka berou od Schwertera.. 8-)

Oni to tam i píšou, teda přímo nejmenujou, ale podle fotek je to jasný :)
Odpovědět