U mne macrophyllum...
Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
Evo, krása
- mě teda úplně uhranulo to Dendr. moschatum, ale podle toho co jste tu k němu psali (když se objevilo v nabídce u Lukse), dala jsem od něj pazoury pryč. Obecně mám před dendrobkama velikej respekt, protože pořád ještě tak trochu při jejich pěstování tápu
.
P.S. Z mamčiný sbírky ke mě přišlo Dendr. fimbriatum v dost zuboženým stavu, jedinej náznak života je na jedný pahlíze a to jsou keiky, nový výhon ani kořeny nevidím, mohu tě poprosit o radu?
P.S. Z mamčiný sbírky ke mě přišlo Dendr. fimbriatum v dost zuboženým stavu, jedinej náznak života je na jedný pahlíze a to jsou keiky, nový výhon ani kořeny nevidím, mohu tě poprosit o radu?

- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
apolenko, zmáčkni ty dvě žluté pahlízy, jestli jsou suché, klidně je odstraň. Keiki je dobrý začátek, zatím ji neodděluj. V jakém stavu byly kořeny ? Jestli OK, můžeš normálně zalévat i lehce přihnojovat, nová pahlíza se může teprve ukázat.
jinak děkuji za pochvaly
jinak děkuji za pochvaly
EvaJ píše:apolenko, zmáčkni ty dvě žluté pahlízy, jestli jsou suché, klidně je odstraň. Keiki je dobrý začátek, zatím ji neodděluj. V jakém stavu byly kořeny ? Jestli OK, můžeš normálně zalévat i lehce přihnojovat, nová pahlíza se může teprve ukázat.
jinak děkuji za pochvaly
Děkuju za pomoc, kořeny netuším, bojím se i chodit okolo něj natož ho vysypat z květináče, ale udělám to. Ty dvě žlutý pahlízky jsem tedy odstranila, byly úplně suché.
Věra
Věrko,je suprovní,malinko jsem si ho doupravil,doufám,že Ti to nevadí... 
marťan píše:Věrko,je suprovní,malinko jsem si ho doupravil,doufám,že Ti to nevadí...
A to bude mít ještě jeden květ...ale potěší to....Věra
Věruško, krásný kytičky. Jak se jmenuje ta na 3. obrázku? Mám něco podobného a nevím co to je.
- HAKI
- Kontaktovat uživatele:
Věra píše:A to bude mít ještě jeden květ...ale potěší to....Věra
VĚRKO-DOBRÝ