Právě kvete 4
Re: Právě kvete 4
apolenko,máš hezká kvítka
Lenko,u mne nej M.marginata...
Ta Masdevallia infracta by šla lépe,uteklo ti ostření dozadu (backfocus)...
Já přidám zase papriky a chobotničky (Thrixpermum centipeda),je to sranda.Květ se totiž plně rozvine jen na několik hodin (půl dne), a pak se zase začne postupně uzavírat.Ráno ještě nic,odpoledne už zase nic...
Já přidám zase papriky a chobotničky (Thrixpermum centipeda),je to sranda.Květ se totiž plně rozvine jen na několik hodin (půl dne), a pak se zase začne postupně uzavírat.Ráno ještě nic,odpoledne už zase nic...
- EvaJ
- Kontaktovat uživatele:
tak to jsou pěkné potvůrky !
marťan píše:Lenko,u mne nej M.marginata...![]()
Ta Masdevallia infracta by šla lépe,uteklo ti ostření dozadu (backfocus)...![]()
No pane jo, to aby si člověk vzal dovču aby tu princeznu zahlídnul v květu
P.S.
...mluvíš na mě cizí řečí? Nepomohla ani výměna foťáku za "lepší" (dokonce se zdá, že ten starý fotil líp), u focení mé dovednosti končí na možnostech pivovarskýho koně - naučit se jednu cestu (postup) a tím se pokusit vyfotit všechno
Lenko,
foťák Ti zaostří to,co je uprostřed zorného pole.Na té první fotce infracty jsou ostré listy vzadu za květem.Buďto jsi fotila příliš zblízka a Tvůj foťák ostří až od větší vzdálenosti (každý objektiv má jinou,najdeš to v manuálu,zlepšit se to dá režimem MAKRO),nebo je to tím,že květ není uprostřed- a tudíž jej foťák nezaostřil.Vyzkoušej si to...
P.S...vykládala mi maminka,jak kdysi dávno s dědou (byl zahradník,měl na starosti skleníky v Lužánkách v Brně) proseděli celou noc na lavičce a čekali na květ kaktusu...
Pravda je,že jsem kvůli fotce včera musel opustit pracovní proces...
foťák Ti zaostří to,co je uprostřed zorného pole.Na té první fotce infracty jsou ostré listy vzadu za květem.Buďto jsi fotila příliš zblízka a Tvůj foťák ostří až od větší vzdálenosti (každý objektiv má jinou,najdeš to v manuálu,zlepšit se to dá režimem MAKRO),nebo je to tím,že květ není uprostřed- a tudíž jej foťák nezaostřil.Vyzkoušej si to...
P.S...vykládala mi maminka,jak kdysi dávno s dědou (byl zahradník,měl na starosti skleníky v Lužánkách v Brně) proseděli celou noc na lavičce a čekali na květ kaktusu...
Pravda je,že jsem kvůli fotce včera musel opustit pracovní proces...
- drroman
- Kontaktovat uživatele:
dnes rozkvetla tahle zajimavá potvůrka Podangis dactyloceras http://drroman.rajce.idnes.cz/Podangis_ ... C01861.jpg
Jen kdyby nebyla tak maličká
Krásná potvůrka